Søg
Close this search box.

FINDERS KEEPERS NØRDERI og en konkurrence

JEG ER NØD TIL AT TAGE JER MED TILBAGE TIL MAJ MÅNED IÅR…

For ser i, en weekend hvor jeg hankede op i min seje Kollega og tog alle døtrene ud i logomotivværkstedet, til FINDERS KEEPERS MARKET, var en dejlig weekend! Der var kreativitet på både døtrenes vegne, og nørderi for os voksne (og god kaffe og en fin is også nuvel). Vi har tidligere været på finders keepers, og jeg er vild med konceptet! Herunder ser i vores favoritter fra SIDSTE år!

HUBU

To fantastiske områder var fyldt med brunt pap og nogle farverige skruer. Vi kender allesammen (ok os der er forældre) at vi har købt noget børne gear som kom i en stor kasse. Som ungerne så omformede til et slot. HUBU er et simpelt, farverigt og fantatisk koncept. Hvor skruer og møtrikker kan samle pap. Tøserne kastede sig over rumskibet som blev samlet af skaberne bag HUBU. Vi er FANS! Kender i ikke HUBU så tjek det ud HER!

BLOOMON

ALT ved bloomon konceptet er jeg vild med! OG det er simpelthen også et smart koncept! Vi har prøvet det herhjemme, og derudover savner den buket der kommer en gang hver 14 dag. Friske blomster er en luksus som alle burde unde sig. Det er den extra ting i ens hjem – og det er altid mega fine kombinationer! Derudover kan man vælge størrelser på buketterne. Læs mere om BLOOM ON HER! Og her kom jeg så til at bestille en buket…. typisk haha!

AVA havde optur over dette smukke skateboard fra Buena Onda, og jeg må indrømme at det var smukt!!!

MEN HVAD MED DENNE GANG? HVEM ER MINE FAVORITTER?

Jeg prøver altid at være openminded når jeg kommer på FindersKeepers. Ikke noget med at forudbestemme hvad jeg skal se. Så denne gang ville være det samme. DOG ved jeg at verdens sejeste AMANDA LILHOLT viser sine smukke ikoniske og fuldstændigt fantastiske ting frem denne gang. Og hende skal man ikke gå glip af. Hun er (i min bog) the one to watch! Hendes møbler er håndlavede og unika hele vejen. Det er også bekostelige priser. MEN hendes møbler er kunstværker i sig selv! WOW.

HVAD SKAL MAN ELLERS SE DERUDE?

MAD MAD OG ATTER MAD skal afprøves hos Finders keepers OG derudover er der denne gang også den fine udstilling MORE THAN DESIGN. læs mere om den HER!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET! OGSÅ VAR DER NOGET MED EN KONKURRENCE?

Og man kan sige at det jo absolut er en top præmie i mine øjne, med muligheden for at opleve finders keepers. Med en ven, veninde, kæreste, vildt fremmede man har lyst til at inviterer? Se konkurrencen HER! Og deltag EXTRA her ved at kommentere dit instanavn! 🙂 EXTRA LOD giver det! (husk at jeg skal godkende kommentaren først og dermed er den ikke synlig)

VINDEREN FINDES KL 12 IMORGEN FREDAG!