Søg
Close this search box.

GAVER I JULEN MED FORDYBELSE.

REKLAME FOR ARNOLD BUSCK

MINE DØTRE ER VILDE MED FORDYBELSE…

OG JEG ER VILD MED AT DE KAN FORDYBE SIG!

Især her henover sommeren fik de store knækket koden med at læse, og især Ava finder en ro i at sidde og læse i et hjørne med et tæppe over sig. Eller en god bog i skyggen ved poolen når man blev tvunget op af poolen 🙂 Jeg har tidligere været forbi sejeste Arnold Busck som er vores GO TO butik for seje bøger til døtrene. Og også der hvor vi købte en masse kalendergaver til døtrene, fra Djeco, Topmodel og fantastiske farveblyanter! Der er nogle enormt dejlige OFFLINE ting man kan købe ind i i deres butikker, og også online. Jeg ved ikke med dig men jeg har ikke den store fritid til at handle i butikkerne lige disse uger, så vi køber en del online. Og hos Arnold Busck er det enormt nemt at finde lige præcis den gave vi søger til vores døtre. Jeg har lavet en liste over vores favorit bøger herhjemme. Både som døtrene læser SELV og dem vi læser SAMMEN med dem allesammen.

HER ER OFFLINE FAVORITTER TIL DØTRENE!

Den super fine COCO CHANEL bog, med underteksten “små mennesker, STORE DRØMME er lige hvad mine døtre nyder at læse. Bøger med drømme. Men også bøger med ikoniske kvinder som har været enormt vigtige for verden. Såsom COCO CHANEL. Nuvel hun har ikke reddet liv, dog har hendes historie og måde at være kvinde på en vinkel jeg synes er sjov for døtrene.

NATBJØRNEN TJUGGA er ny hjemme hos os. Og jeg glæder mig til at vi sammen skal læse historierne. Hele universet er MAGISK. Og jeg vil enormt gerne støtte op om seje Emilie og hendes vision omkring søvnmeditation for børn!

VILDHEKS er Smillas nye favorit. Hun er som suget ind i vildheks universet, og jeg tror at næste skridt er at vi skal se filmen også. Kender i vildheks?

SIGGE bøgerne er Avas favorit. Jeg tror faktisk at Ava har læst samtlige bøger. Og hun begynder nu at læse dem forfra. Hun er helt solgt i de fine heste historier!

INSTAX KAMERAET var et hit henover sommeren med direkte billeder. Offline, og døtrene synes det er hyggeligt. Og fint især i pink!

GODNAT HISTORIER FOR REBELSKE PIGER fik vi sidste år, og døtrene er vilde med historierne, de 100 fortællinger som støtter op om rebelske kvinder er fantastiske i et hjem med piger.

MIN MORMORS GEBIS er af samme forfatter som den kæmpe store pære som vi ELSKER herhjemme. Og døtrene ønsker sig denne bog. Den skal vi læse!

DJECO SMYKKESKRIN er på Merles ønskeliste. Faktisk er ALT fra djeco på døtrenes ønskeliste. Om det er puslespil, krealeg, tegnegrej eller små spil så er DJECO det ultimative i vores verden til netop det. Der er ikke en ønskeliste uden det mærke. Og Arnold Busck har heldigvis en masse DJECO

KØBER DU BØGER TIL DIT BARN?