Søg
Close this search box.

GODMORGEN MANDAG (PISSEKOLDE MANDAG)

image

SÅ KØRER BUSSEN VENNER! Mandagen er igang. Og den er satme en kold en af slagsen. Jeg har haft morgenen alene med døtrene og ja det var en frisk gåtur (okay halvt løbende da døtrene nærmest kom for sent i skole ps…) men pigerne var i godt humør og det var jeg også, de skulle til morgensang og hele salen så så mig løbe efter Smilla imens jeg forsøgte at flette hendes hår igen (krise fordi cykel hjelmen havde uglet den til). MEN vi nåede det. Okay måske fik de forkerte luffer med – men de kom afsted!

Hele gåturen er ca 2.5 km – så det er en god tur. Og om ikke andet halvdelen af den løbetur jeg normalt skulle løbe. Men den dårlige samvittighed tager vi en anden gang – NU er det på vej imod arbejdet og en fantastisk en af salgsen! Kan i nyde mandagen og måske lige hoppe over og deltage i konkurrencen jeg har kørende herovre!

 

NYD DAGEN VENNER!

A