Søg
Close this search box.

HOV HVOR BLEV SPA PLIEN AF?

Allan3 3

Jeg var egenligt igang med at skriv om vores fantastiske ophold på både Gelskov Gods OG Comwell Kellers Park. Men pludselig drejede min fokus mig over på noget andet. Ser i, jeg var faktisk i chok over hvordan folk opfører sig i en dansk spa. Vi har for lidt tid siden været på Ystad i Sverige, hvor der var helt low key stemning i spa’en. Folk snakkede sagte og selvom der var proppet (med danskere) så var det ikke noget man hørte meget til DEROVRE.

Jeg tager jer med på vores oplevelse…

Sidste gang vi var på Comwell Kellers Park var de største døtre ret små og det var en gave fra mig til min hustru. Jeg husker stedet som fantastisk roligt og i smukke omgivelser med smuk natur. Nuvel en ud af to var stadig gældende. Vi kommer ind i Spa området til en summende sværm af snak. Først slår jeg det lidt hen. Min hustru virker ikke til at have opdaget noget (tror jeg). Vi går i saunaen som er rolig. Der er for varmt (jeg er ikke pisse god til at være i sauna ps – har ikke så meget tålmodighed når det kommer til stykket) så vi går ud derfra og over i varm vands bassinget. Her stikker det af. En flot gamle gymnasie veninder sidder højlydt(!!!) og snakker om alle problemerne den ene veninde ( hende der snakker højest ) har. Min hustru kigger på mig og spørger om der egenligt ikke er ret meget larm!! Her troede vi at vi ville komme ind i et lækkert afslappende område – og ender istedet i en lalandia stemning. Nuvel hver ting til sin tid og intet dårligt imod lalandia – HVIS MAN HAR VALGT AT TAGE DERTIL!

Vi går udenfor hvor der er 2 udendørs jacuzzier. Derude har vi så de sjov middelaldrende par som er på weekend sammen. De har heller ikke læst skiltene (som hænger overalt PS) hvor der står at spaen er STILLEZONE!!!! hvad mon det betyder? 🙂 Vi lægger os over i en hængekøje og putter. Til en motor savs massakre af skrig og skrål fra jacuzzien. De havde en fest – bestemt. En sød ansat tager mod til sig og går over og henleder deres opmærksomhed på skiltet (lige ved deres arm) som fortæller at de befinder sig i en stillezone. Folk fra værelserne har balkoner ud til og dem skal man også respektere. I dette tilfælde ville jeg personligt have reageret med et respektfuldt “ej det er jeg ked af – naturligvis overholder vi reglerne”. Svaret fra den ene kvinde var på godt gammeldags barnagtigt sprog “jamen må vi slet ikke snakke?”. Vi trak stikket og gik ud i spa receptionen hvor en undskyldende ansat gav os fiffet at komme efter middagen. Det gjorde vi og nød en time i spaen – som en spa skal være!

Jeg er klar over at mange ikke par også tager på spa! Veninderne skal vende deres liv. I get it. MEN for dælan man skal da have lidt situations fornemmelse for hvor man er henne? Man skal da overholde den SPA PLI som er underlagt når man går i en spa?

Har i haft samme oplevelse? Eller endnu værre – SNAKKER I OGSÅ HØJLYDT I SPAEN???

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM