Søg
Close this search box.

OG PLUDSELIG VAR NOOMI KLAR TIL FØRSTE SKOLEDAG MED VERDENS SEJESTE SKOLETASKE!

annonce for Beckmann

NOOMI HAR FØRSTE SKOLEDAG

TIL SOMMER!

Og ærligt, har jeg synes der var SÅ lang tid til. FØRSTE SKOLEDAG VENNER! Jeg har synes at Noomi var den lille søster som blev i børnehaven længere end de andre. Altså. Jeg ved jo godt det ikke er muligt. Jeg ved godt at hun jo vokser ligesom de store har gjort det, dog er jeg også absolut klar over at jeg ( nøjagtig ligesom med de andre døtre ) ikke kommer til at være klar til at sende hende i skole.

Noomi er dog så klar!

Vi var forbi Arnold Busck for at tjekke Skoletasker ud. Noomi var ret klar i spyttet over hvilken type hun ønskede sig. Præcis hvilken farve den skulle have OG at der var en vendbar regnbue på forsiden var absolut optur. OG der var intet andet valg for Noomi.

helt skeløjet mus haha!

BECKMANN HAR VÆRET EN

FAVORIT LÆNGE!

For døtrene er det jo gadgets som lys på tasken, omskiftelig design med fine patches (til de små) og gymnastiktasker som matcher tasken. Med fine penalhuse, madkasser og drikkedunke som alle også matcher så er alt optur for døtrene. (og jeg synes naturligvis også at det et så fint koncept!) Men for mig er det lidt mere nørdet også. Med ekstra stropper på skulderstropperne, for bedre stabilitet når døtrene har taskerne på, samt ergonomiske detaljer for bedre komfort er skisme vigtigt med en skoletaske som døtrene har på så meget i løbet af en uge.

Det er også skoletasker som ikke kan slides op. Det er tasker som vi har doneret videre når døtrene voksede ud af dem. Og med en klud har man ikke kunne se at de var så brugte (som realiteten var haha). Det betyder noget at vi køber ind i kvalitet. Især når det er til vores børn.

DE ANDRE DØTRE HAR OGSÅ FÅET UPGRADE AF DERES SKOLETASKER!

Heldige døtre har nu mere stor pige / teen taskedesigns (hvor der stadig ikke gåes på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller detaljer) Og Merle har fået en taske med fint print på også. Jeg synes alle designs er TOP fine og døtrene er enige. Og selvom jeg ikke er bange for at skære igennem hvis jeg ikke er enig så var der så mange designs at vælge imellem at vi nemt blev enige. Og det er nu altid bedst høhø.

Smilla valgte naturligvis leopardprint

HVAD ER DET VIGTIGSTE

NÅR I VÆLGER SKOLETASKE?

LÆS MEGET MERE OM BECKMANN HER!