Søg
Close this search box.

12 TING VI KAN LAVE I BILEN TIL ITALIEN

SERIØST MINE DØTRE ER DE SØDESTE!

Her i eftermiddags da vi voksne gik rundt og klarede det sidste der skulle klares, sad de store og lavede en liste over ting vi kan lave i bilen til Italien. Nuvel nogle af tingene som punkt 5 (lad os være ærlige) er lidt umulige for føreren af bilen, dog er jeg sikker på at de får en fest! Jeg vil lige dele listen med jer da den er alt for nuttet! Ja jeg ved godt at jeg skal synes det – men helt ærligt! Se med tegninger og det hele!!!

DØTRENES 12 TING DE KAN LAVE I BILEN TIL ITALIEN!

/1

SLAPPE AF TIL FÆRGEN

/2

SPISE NOGET MAD

/3

LEGE “JEG KAN SE”

/4

LEGE “GÆT ET DYR”

/5

TAGE EN LUR I BILEN ZZZZZ

/6

SE EN HYGGELIG FILM

/7

TEGNE LIDT PÅ TEGNEBLOKKEN

/8

LEGE “GUL, BLÅ, LILLA, RØD OG LYSERØD BIL”

/9

SPISE NOGET SLIK

/10

SPILLE DE KORTSPIL VI HAR MED

/11

HØRE HØJ MUSIK I BILEN!

/12

SE NOGET TELEFON I BILEN PLUS IPAD

DET ER SÅ VIGTIGT AT INKLUDERE SINE BØRN I BILTUREN!

Det er en af de ting vi har lært, er at det absolut er vigtigt at børnene føler sig som en del af kør selv turen. De er med til at kigge på kort, og bliver en del af det hele. Vi har lavet små tasker med hygge og sjov til bil turen, det har vi faktisk gjort hver gang. Det er sådan en hyggelig ting at have lidt godter og kreativ leg med på turen, og døtrene har OPTUR over at have deres egen taske med navn på som er deres helt egen!

alt lige fra LOL til bøger, til slik og snacks. Det behøver ikke være alverdens ting. Taskerne er fra sidste år og genbrugt fordi det er hyggeligt 🙂

I ÅR SKAL VI PRØVE NOGET NYT!

Vi har besluttet at begrænse vores beklædningsdele, og har igen pakket i de fine poser med lynlås fra Jysk. Vi har en pose med toiletsager og tøj til de to stop vi laver på vejen så vi ikke skal have alle net med. På den måde er det nemmere at være på de enkelte overnatninger. Det har virket altid for os, så derfor fortsætter vi med det. Derudover har vi en køletaske på strøm som vi har lånt af svigermonster. Det er optur at vi kan holde drikkevarerne kolde til hele turen. Det er bare sjovere at drikke kold vand end halv lunken lad os være ærlige… Vi har stadig en klapvogn med til Noomi – selvom hun lige er fyldt 5 år, så er det praktisk at have med. Jeg vil hellere køre rundt med hende når hun er træt eller har fået for mange indtryk, end at skulle bære rundt på hende – især når det er så varmt! Vi er netop færdige med at pakke og imorgen går turen mod først München og derefter Verona.

VI GLÆDER OS SÅ MEGET!

LÆS HVOR VI SKAL HEN PÅ SOMMERFERIE HER!

10 GRUNDE TIL VI HAR OPTUR OVER MED KØR SELV FERIE HER!