Søg
Close this search box.

ARE YOU FREAKING KIDDING ME???

1

Jeg skrev tidligere om vores ferie karma, som år efter år har været fyldt med en smule regn og gråvejr(læs det HER!). KLIP TIL idag. Altså er vi enige om at det er gået HELT amok? Altså amok i en sådan grad at jeg ligefrem har overvejet at pakke familien og kører til frankrig et eller andet sted – selv på en campingplads (læs vi er ikke camping mennesker…). Jeg fandt mig selv sidde og tjekke google map, tænkte for mig selv ” okay 12 timer er jo ingen ting! Det klarer vi”. For så at ryge over i “der sker råb og skilmissetrusler (fra begge veje ps) hver tredje time”. Jeg mener vi kørte til Berlin og havde IKKE en god tur. Vi kørte til Gotland sidste sommer (som heller ikke var fyldt med sol ps) som var smuk – men turen dertil var måske ikke favorit for at være helt ærlig. Når jeg så tjekkede vejret i Smukke Frankrig (det udvalgte område ps)- ja så regner det så fra torsdag og frem, og hvem fanden (excuse my French) gider kører i freaking 12 timer for så at nyde regnen i et mobilehome? Så nu sidder jeg med åben køkken dør og hører hvordan regnen siler ned. OG IKKE på den der ej hvor er her lunt og dejligt i thailand regn agtigt. Jeg har simpelthen sådan nedtur lige nu. Undskyld den sure mine og det negative indlæg. Men SERIØST!! Seriøst jeg sidder og overvejer måder at komme væk fra det her vejr på. Mirakuløse billetter til Grækenland. BUM hvor lækkert kunne det lige være? Jeg vil gøre klart at vi ikke overvejede at rejse overhovedet. Vi var naive og tænkte at den danske sommer da DENNE (!!!!!) gang ville vise sig fra sin smukke side. Altså NÅR vi havde ferie… Jeg er ovre det her vejr…. ARGH!