Søg
Close this search box.

GODT JEG HAR EN FAMILIE AT KOMME HJEM TIL?

img_2424

JEG MÅ INDRØMME AT JEG NOGLE GANGE

ER I TVIVL…

Tvivl om hvordan min kone holder det ud. Jeg har rejst en del måske i gennemsnit 2 dage om ugen. Og været dybt begravet i arbejde som har gjort at jeg er sent hjemme. Jeg vil slå fast at jeg er DYBT taknemmelig og velvidende at det her job KUN kan klares fordi min hustru gør det hun gør herhjemme. UDOVER at hun så også lige arbejder som jordemoder! Jeg elsker at rejse og blive inspireret. Og stockholms turen var helt fantastisk denne gang. Mega inspirerende. Meget givende arbejdsmæssigt.

img_2422

VI SPISTE LÆKKERT…

Og i lækre omgivelser på Taverna Brillo som er en klar favorit i Stockholm. Boede på Story Hotel som jeg tidligere har skrevet om. OG arbejdede skide godt sammen allesammen! Jeg skulle flyve hjem tidligere da jeg skulle lave svingdørs forælderskab med hustruen. I flyet sad jeg og tænkte over hvad nu hvis hustruen fik nok. Hvad nu hvis hun sagde skrid. Og jeg ikke havde nogen at komme hjem til. Jeg blev dybt taknemmelig for alt det vi har sammen. Jeg blev dybt taknemmelig over det her ægteskab og vores forælderskab som vi sammen bygger videre på hver dag! Derudover glæder jeg mig top meget til weekenden (som starter liiiige om lidt!) hvor vi skal være sammen bare os to voksne. Kæreste tid er mega vigtig! OG vi skal bare være os to  med tid, hygge, mad, spa, spa behandlinger og endnu mere TID! Tid til at lige mødes igen og have tid til at snakke – SAMMEN!

JEG GLÆDER MIG!!!

Her lidt billeder fra mine dage i Stockholm…

img_2469

Frokost hos favorit på HOLY GREENS

img_2438

Blomsterindkøb til butikken i Stockholm hos favorit Floristkompagniet

img_2425

Produkterne som kom med på jobs turen denne gang.