Søg
Close this search box.

MINE FAVORIT INDLÆG FRA IÅR…

452fdc1a-6307-4c04-a20c-4b61f47f8b24

JA SÅ ER DER ANANAS I EGEN JUICE!

Jeg har været i gemmerne og her er mine absolutte favorit indlæg fra 2017! Jeg glæder mig til endnu flere rejser, og oplevelser og nørde spørgsmål! Det bliver en fest! Hermed min liste!

/1

FØLER DU IKKE DU GÅR GLIP AF NOGET?

fra 27. februar 2017 Et Spørgsmål fra en ærlig følger, gav dette indlæg. Jeg vil gerne indrømme at det startede en masse tanker som efterfølgende jo endte ud med nyt arbejde og en familie med ro på. læs med HER!

/2

UNDSKYLD…

fra 25. maj 2017 Efter et af mine mange #lortefar indlæg, kom det her. Jeg er vild med måden i tager imod mine tanker på. OGSÅ som ham der faderen som fucker op engang imellem.. læs med HER!

/3

SANDHEDEN ER…

fra 23. december 2017 Fra starten af denne blog/instagram rejse, har jeg svoret at jeg vil være ærlig. Ærlig fordi det (for mig) giver mest mening at i får mig og mine tanker som jeg er. Tak fordi i også læser disse indlæg og deler jeres egne tanker. Det betyder meget og jeg læser hver og en kommentar! Tusind tak!! læs med HER!

/4

KØR SELV SOMMERFERIE – DEL 1

fra 24. september 2017 OG

KØR SELV SOMMERFERIE – DEL 2

fra 2. oktober 2017 Denne ferie var på mange måder en overraskelse for os som familie. Og for os som personer. Vi har aldrig ville køre selv. Men iår tog vi chancen med et fantastisk samarbejde med LOCAL LIVING (reklame), og kørte afsted på ferie. Der er også en fin film fra vores fantastiske(!!!!!) hus i italien. Sikke en ferie. Vi skal KLART afsted igen! Absolut! læs med HER! og HER!

/5

FAR MÅ JEG FÅ EN BIKINI?

fra 18. juli 2017 Jeg smiler over dette indlæg, fordi jeg nok får rykket mine grænser konstant af de her små damer herhjemme. OG af jer som med jeres kommentarer absolut hjælper mig også! TAK for dem! læs med HER!

HVILKET INDLÆG VAR DIN FAVORIT I ÅR?