Søg
Close this search box.

Farvel Påske – Goddag #workworkwork

image

GODMORGEN tirsdag som føles som mandag. Godmorgen en dag som starter ugen efter en påske ferie som har været fantastisk. Nuvel mere på nye præmisser men fantastisk på sin helt egen måde. Der har været en masse mad (som altid) men mest af alt har vi bare hygget os. Nogle dage sammen allesammen og nogle dage uden min hustru som skulle arbejde..

image

Vi har været på ture og været hjemme. Det har været ligesom en rigtig påske ferie skulle være faktisk. Sådan lidt som dagen kom. Vi startede med dejlige venner som kom torsdag aften og fødselsdag fredag, også var det de aftaler der var. Vi Kørte en tur til Hillerød en dag og gik rundt deroppe og drak kaffe i solen. Hvor blir man positiv af sådan et vejr ik?

image

Nuvel vi har forsøgt at spise sundt – men hvem joker vi med – det er ferie så vi har også hygget os (læs jeg har hygget mig meget!!!) og nu er hverdagen så tilbage! Mandagen på en tirsdag – og det i sig selv er jo en dejlig måde at starte ugen på! 4 arbejdsdage Jeg elsker mit arbejde og er glad for at skulle tilbage MEN og det her er et kæmpe stort men. Jeg har simpelthen også nydt at være far. Jeg har nydt at være en større del af familien end jeg plejer at være. Og jeg har nydt mine døtre (nuvel måske ikke hysteriske udbrud som jeg stadig ikke kan takle helt så godt høhø).

image

Hvad har i nydt i ferien – og er det ok at være tilbage?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED!