Søg
Close this search box.

EN DEJLIG DAG I PLAYMOBIL FUNPARK…

img_4686

image

VI KUNNE IKKE TRO DET…

Men vejrudsigten forudså en dejlig lun dag. Måske endda med en masse sol. Det er ikke det ferie vejr vi er vant til. MEN vi glædede os og sendte positive tanker imod lørdagen hvor vi skulle i PLAYMOBIL FUNPARK. Vi fløj afsted fredag, og lørdag morgen var vi klar! Vi startede med at danne os et overblik over parken og rykkede rundt efter hvad der gav mening. Vi styrede direkte imod en legeplads med to kæmpe trælegehuse oppe i trækronerne! Der er en ting vi skal slå fast. Denne FUNPARK er ikke som Heide park – eller Hansa park. Den er en lege park med en masse motoriske og udfordrene legepladser i PLAYMOBIL temaets tegn. Der er alt fra legepladser til de små (hvor noomi er hyggede sig bravt) og til de større børn (vores de største havde en optur!). Man kommer fint rundt i parken, som er helt i børnenes niveau. Helt som sådan en park skal være.

img_4691

img_4696

img_4704

MAN KAN MED FORDEL

TAGE SKIFTETØJ MED…

En del af legepladserne havde vand involveret. Og hvor omend vores døtre ELSKER DET! så ved vi alle (os sure forældre) hvad dette betyder. Vådt tøj. Meget vådt tøj… Der var en tømmerflåde som man med god balance kunne afprøve helt af sig selv (i børnevenligt vandhøjde naturligvis) Dog var noget af det første vi så to store børn som (måske med vilje i sjov) havde væltet “over bord” fra tømmerflåden. Vi bestemte en lidt mere sikker løsning og holdt trække konkurrence med tømmerflåde på reb. Sådan en sund konkurrence imellem far og mor, og ungerne imellem. På en sjov måde. Igen er der legeplads omkring dette univers. Døtrene havde læst at man kunne spille minigolf, og imens Noomi fik sig en tiltrængt (for alle) lur, så kørte vi lige 18 huls mini golf. Ja noomi vågnede imens vi var igang da det tager lidt tid med minigolf for hele familien hehe. MEN det var sjovt, og en hyggelig ting at lave sammen med familien.

img_4709

img_4711

HELE PARKEN ER…

Proppet med en masse universer. Universer vores playmobil nørdede døtre kender ud og ind. Der er bondegården (som vi brugte lang tid i) hvor man kan vaske og “strigle” dyrene, og malke playmobil køerne (med vand der kommer ud ps…) Vi gravede efter ædelsten i den kæmpe sandkasse der er i western verdenen. Der er rigelig tid til at fordybe sig i leg, og der er plads til det også. På en lørdag som vi var der, var der naturligvis mange mennesker. Men fordi du ikke skal “stå i kø” efter andet en is og frokost, så føler du ikke rigtigt at der er så mange mennesker.

img_4721 img_4724 img_4737 img_4739

VI SLUTTEDE DAGEN AF MED…

En bådtur som døtrene gerne ville prøve. Imens var de små oppe ved vandlegepladsen igen, da Noomi også havde misset den da hun sov lur. Hun kom drivvåd tilbage men havde elsket hvert sekund af det. De store døtre drønede rundt i de små både de selv skulle styre med hånd og armkræfter. Og jeg må sige at generelt har jeg faktisk OPTUR over den her lidt anderledes park. Der bliver ikke serveret andet til ungerne end tema områder. Det er op til vores ungers fantasi og eventyrlyst. Jeg kan godt lide at udfordre mine døtre, og så at det nærmest bare var som en KÆMPE legeplads, som de elsker at boltre sig på. Der var ikke spørgsmålet ” hvor er rutsjebanen” eller andet. De nød det som parken tilbød. Og omfavnede det fuldt ud. Og vi – som forældre – fik lov til at lege med. Til at rutsje og konkurrere. Vi fik lov til at være børn med vores børn. OG grundet det smukke vejr (hvor kom den vejr karma fra) var vi slet ikke indenfor på den store indendørs legeplads. MEN den skal absolut opleves næste gang!

img_4752

img_4760

EFTER SÅDAN EN TUR…

Er der nogle ting jeg gerne vil give videre til jer der måske overvejer at tage forbi parken måske hvis i kører selv på ferie og kører igennem Tyskland. Så derfor er her mine 5 tips til jer fra mig 🙂

/1

Planlæg en hel dag. Men helt optimalt 2 dage i parken.

/2

Spis sen frokost og slut af med is sidst på eftermiddagen. På den måde undgår i de store køer, da folk stod i kø til is da vi spiste frokost og omvendt da vi spiste is.

/3

HUSK SKIFTETØJ. Det er seriøst vigtigt. Især fordi de er igang med at bygge den vildeste vand legeplads!!!

/4

BOOK eve hotel lige overfor parken (dette var udsolgt da vi var der, dog boede vi på et fint og rent hotel der hed MONTANA i byen 5 minutter væk)

/5

HUSK SOLCREME. det her skriver jeg egenligt bare mest fordi jeg selv har en tendens til at glemme det. OG havde en seriøs rød og hvid nakke detalje kørende..

TÆNKER DU (MED RETTE)

VI SKAL DA AFSTED!

SÅ CHECK DEN FINE PARK UD HER!

 

HAR I VÆRET AFSTED? OG HVAD SYNES I?