Søg
Close this search box.

HYLD KVINDEN – TRINE HANSEN / PARTY IN A BOX

TRINE HAR REDDET VORES BØRNEHAVE FØDSELSDAG!

Ja det lyder måske lidt voldsomt, dog er det absolut sådan at det er! Noomi ville gerne have en børnefødselsdag som havde temaet MY LITTLE PONY (mega surprise) og jeg må indrømme at jeg ikke havde tiden til at søge nettet igennem for at finde ting i det tema. Nu forholder det sig sådan at seje Trine har set en mulighed i de udfordringer, fordi hun har startet PARTY IN A BOX. Et sted for os der gerne vil lave temafester for vores børn, dog ikke altid har tiden til at støve alle ting op, som tallerkener, balloner, små gaver og snackposer. Dug og pynt (som jeg jo går lidt (OK RET MEGET) op i høhø). Alt sammen pakket og sendt lige til døren. i forskellige nivauer ud fra hvad du vil med festen. Det er ikke andet end fantastisk! Som i ved fra tidligere så har jeg startet den her føljeton for at hylde kvinder som gør det godt – og jeg synes at Trine gør det MEGA godt! Jeg har bedt Trine dele 5 TING man måske ikke ved om PARTY IN A BOX. Og hun har svaret, og svarene kommer HER!

5 TING DU IKKE VIDSTE OM PARTY IN A BOX!

1/

Jeg har selv tegnet mit logo, en sen aften i en notesbog

2/

Det første halve år af Party In A Box’s levetid var vores lejlighed på tredje sal pludselig en 2 værelses i stedet for 3 værelses, fordi det ene rum var ryddet og benyttet som lager – det var min kæreste kun liiidt træt af

3/

Jeg står for alt selv; marketing, Instagram, facebook, pakning af ordre, bestilling af varer til lager, som sker når jeg kommer hjem fra mit normale 37 timers arbejde – det er til tider ret udfordrende !
Men jeg ELSKER det
P.S. Nogle gange er det min mor på 57 som styre min Instagram lidt sejt

4/

Party In A Box opstod fordi jeg var træt af at høre på mine søde kollegaers brok om hvor besværligt det var at holde fødselsdag for deres børn – jeg tænkte; nogen må jo hjælpe

5/

Jeg er af natur lidt nærrig, måske også kaldet omkostnings bevist, så alle mine varer opbevares i banankasser fra den lokale Super Brugs

ER I KLAR TIL EN RABATKODE?

Seje Trine har valgt at begave dig med en fantastisk rabatkode. Du kan få hele 15% på din næste bestilling ved at skrive koden:

fartilfirepiger

HVOR OPTUR ER DET LIGE?

CHECK ALLE DE FINE PAKKER UD her!

PSSST! LIIIGE OM SNART KOMMER ET INDLÆG OM NOOMIS FINE FØDSELSDAG MED BØRNEHAVEN!