Søg
Close this search box.

BLØDT VINTERTØJ OG EN KONKURRENCE

REKLAME NAME IT KIDS

VINTEREN ER OVER OS (AGTIGT)

Og som noget nyt i år, har vi prøvet NAME IT tekniske vinter overtøj. Vi tog ud en efterårs aften for at døtrene kunne prøve tøjet i virkeligheden. De var ikke skeptiske med at hoppe i tøjet, og roste det imens de tog det på. Udover at være enormt blødt (og letvægt) er det både vandtæt, vindtæt og naturligvis slidstærkt. Kollektionen kommer med en masse seje detaljer – som er underspillet men med funktion. Aftagelig fake fur krave, refleks detaljer, extra handskeindsats som er gode ved kolde vinterfingre.

BLØD FLYVERDRAGT TIL MINIHOLDET…

Vi var i tvivl om Merle (som er startet i 1. Klasse) ønskede en flyverdragt, dog var hun helt sikker på dette. De store ville ikke have en da de var hendes alder, dog tænker Merle klart mere praktisk end de store – og hun hader at fryse haha. Til Noomi fandt vi en smuk blommefarvet flyverdragt. Perfekt til Børnehaven da den er vandtæt, vindtæt, og mega slidstærk OG mega blød. Merle har fået en smuk olivengrøn. Hun er vild med at den har farven som træerne i efteråret.

TO DELT SKI SÆT TIL DE STORE DØTRE…

Selvom de store har en tendens til at “glemme” skibukserne, så prøvede vi skibukser af sidste vintersæson. OG det var et hit hos de store døtre. Jakkerne har fin fakefur på og seje refleksdetaljer – som er tilpas storpige nok. Samme bløde kvalitet til dem som flyverdragterne. Og jeg bliver ved med at nævne dem – men de er simpelthen så lækre i kvaliteten! Jakkerne er lange nok så de går ned over bagdelen, når de nu “glemmer” skibukserne…

VIND EN VALGRFRIT FLYVERDRAGT TIL DIG OG EN ANDEN DU HAR KÆR!

Ovre på min instagram konto har jeg startet en giveaway på eN VALGFRI NAME IT FLYVERDRAGT (og en til en du har kær) , og jeg synes du skal have mulighed for endnu et lod i denne konkurrence herovre også.

HUSK at din kommentar først skal godkendes før den er synlig:) har du kommenteret én gang så er den gemt og skal godkendes af mig:kr

Deltag nemt ved at skrive hvilken farve og hvem du vil begave den anden flyverdragt med, samt instagram navn du har deltaget med også.

Vinderen findes Fredag d. 18/10 kl 20:00.

CHECK VINTERKOLLEKTIONEN FRA NAME IT UD HER!