Søg
Close this search box.

om ens største frygt som far og forælder…

Allan3 3

For noget tid siden fik jeg en email med en film fra FORD. Jeg så den for et par dage siden og jeg må indrømme at jeg blev helt trist. Trist fordi den indeholder noget af det som jeg (som skilsmissebarn) frygter mest. At skulle splittes som familie. Jeg har egentlig altid været et glad skilsmissebarn. Mine forældre havde mig som fokus og valgte mig til frem for alt. Jeg boede hos min mor mest men også en del hos min far. Vi spiste sammen og rejste sammen, holdt jul sammen og ja generelt var vi en familie. Selvom de ikke var “kærester”. Nu er den her film her kommet og jeg må indrømme at jeg så den et par gange. Mest af alt så er den trist, dog synes jeg at den også indeholder håb. Håb på at en hverdag stadig kan komme til at fungere selvom man ikke er en familie som er samlet…

Se filmen HER

Hvad synes i om den?

Dette indlæg er jeg ikke betalt for, jeg synes bare det er en vigtig film at se

A