Søg
Close this search box.

JULEN STARTER DA NU?

image

Igår var en travl dag. Udover en fantastisk arbejdsdag med klargøring af en festlig periode, så bød dagen på møder med seje fremtidsplaner – OG ikke mindst en fantastisk magisk afslutning! En disney Jule middag. Og inden middagen en gennemgang af hvad der sker næste år. OG det er simpelthen så spændene hvad der skal ske det næste år! (mere om det når vi kommer nærmere på! Der er absolut drømmerejseri på vej!). Ved indgangen til det fine lokale på NIMB hvor vi skulle spise fik vi julekæder om halsen som blinkede og lyste. Ligesom jule lys kæden som chip og chap fjerner pærer fra i julehistorien vi altid ser juleaften! Jeg var inviteret sammen med en masse fantastiske Bloggere og dansk presse. Og jeg må sige at det er ved at falde lidt til hos mig – jeg er blogger! Jeg hygger mig med de her seje blogger damer – både mommy og lifestyle. Jeg har optur over at hygge mig med dem – OG føle at jeg kan være til stede (og fortjener det). Vi fik den klassiske julemad og sad og snakkede løst og fast om hvad alle forældre snakker om – deres børn haha! Men også om alt det seje der sker og har sket i Disneyland Paris. Vi har oprigtigt optur hjemme hos os, og Merle snakker stadig om den magiske tur vi var på! Julemaden er jo ikke så farverig (traditionelt altså) MEN jeg har optur over at julesæsonen kan starte nu. Jeg er klar og glæder mig til den kommer – sådan rigtigt!

image

image

image

ER I KLAR TIL JULEN?

A

img_4228