Søg
Close this search box.

LEKTIER – JEG TROR JEG HAR BRUG FOR HJÆLP…

Allan3 3

image

MINE ÆLDSTE DØTRE

GÅR I FØRSTE KLASSE…

Det virker som bare 2 minutter siden de startede i 0. klasse! Lad os være ærlige og sige at det er lidt år siden at jeg selv gik i skole. OG skolen har ændret sig en del siden, jeg gik på en land skole udenfor Kerteminde (på fyn). Jeg har døtre som er vilde med at gå i skole, de hungrer efter viden og nyder at arbejde med lektier herhjemme. Til tider kan de nærmest ikke få nok lektier at løse herhjemme. Jeg sidder og smiler lidt panisk og tænker på fremtiden. I ved når de sidder med lektier og siger “far jeg kan ikke finde ud af det her matematik…” – vil jeg så kunne hjælpe. Har jeg svarene? Sådan helt rigtigt? Jeg har tænkt at vi engang imellem ville skulle bruge lektie hjælp på den ene eller anden måde. Ikke for at skærme eller fake at jeg ikke kender svaret – men fordi det er fair nok ikke altid at kunne svare. Det er fair nok ikke altid at kunne det hele. Selv som forælder.

HJÆLPEN ER NÆRMERE

END DU TROR!

Blue Energy tilbyder digital lektiehjælp inklusiv lektiechat. I de små klasser (0.klasse til 9. klasse) er der også 1300+ øvelses opgaver fordelt på Dansk, Tysk og Engelsk. OG når døtrene så bliver ældre og har brug for hjælp – og jeg måske ikke kan hjælpe så er den digitale lektiehjælp en mulighed jeg absolut ville ty til (fra 0. klasse og helt til 3.g!!). Jeg er vild med muligheden for hjælp. Jeg har optur over at jeg kan hjælpe mine børn – også selvom jeg måske ikke ved noget om det til at starte med. Lektiehjælpen er lige så meget for mig som det er for dem! Jeg er vild med at Blue Energy Lektiehjælp tilbyder dit barn ubegrænset adgang til en digital skole fyldt med spændende og hjælpsomme redskaber til dit barns lektier og skolegang. Og det er en mulighed for at dele “skole oplevelser” med sine børn. Det kan blive til en sjov læring SAMMEN med børnene!

SKAL DU PRØVE?

Jeg har fået lov til at i, mine kære læsere, må prøve det hele gratis i 14 dage. 14 dage til at finde ud af om det er et redskab som i vil bruge lige så meget som vi kommer til det herhjemme. Blue Energy tilbyder også strøm og internet, men har lavet samlede pakkeløsning, hvor man kan få internet, strøm og lektiehjælp for 349 kroner om måneden, hvis man bor i lejlighed og 449 kroner om måneden, hvis man bor i hus. Aftalen er ikke bindende! OG man skal aktivt vælge at tilmelde sig portalen efterfølgende.

TRYK HER! for at læse mere,

og tilmelde dig prøveperioden!

HAR I BRUG FOR LEKTIEHJÆLP

HJEMME HOS JER?

🙂

A