Søg
Close this search box.

10 TING JEG HAR OPTUR OVER VED BILKA TO GO

annonce for Bilka To Go

MIDT I EN TRAVL HVERDAG TÆLLER ALLE TIMER!

Og ud fra det udgangspunkt, tester jeg gerne koncepter indenfor dagligvareindkøb, og dermed er jeg faldet over Bilka To Go. Hverdagen er absolut igang, og hverdagens logistik banker på, og jeg må indrømme at jeg ikke nødvendigvis har savnet de daglige indkøbsture… NU skal Bilka To Go prøves. Jeg er vild med at kunne sidde på terrassen efter børnene er puttet, og roligt vælge de dagligvarer vi skal bruge. Helt fokuseret. Og super nemt. Derefter selv at kunne vælge tid til afhentning, hente varerne når det passer ind i min dag. Det lød nærmest for godt til at være sandt venner! MEN jeg må sige at jeg er efterladt med en optur over konceptet her efter at have prøvet det af. Fleksibiliteten ved det hele. OG derudover udvalget. Det er jo som at være i en Bilka – når man har tid til det, uden at være der 🙂

JEG FORTÆLLER LIGE HVORDAN DET HELE GIK…

Jeg et par aftener før jeg skulle til Herning med arbejde og gennemgik indkøbslisten med hustruen. Vi sad ude på terrassen og vejret var sommerlig og skønt. Jeg klikkede alle varerne ind, tidspunktet jeg ønskede at hente dem (dagen efter mit møde i byen og inden jeg skulle hente børnene) hos min lokale Bilka. Det var nemt og overskueligt. Ikke noget med at købe ind imens man (læs mig) var sulten, og ville ende med at købe en masse snaskelækkerier med hjem i sultens kampens hede!

Dagen efter mit møde i byen kørte jeg nemt til To Go området, blev siddende og ventede i 3 minutter (SERIØST KUN 3 MINUTTER!) indtil en sej ung mand kom med en vogn og pakkede mine indkøb (ja der var flere poser) i bagagerummet. Bum så var der købt ind. Tænk på hvor meget tid jeg har sparet på dette indkøb. OG hvor let jeg fik det passet ind i min dag.

DET ER SKISME DA OPTUR!

Jeg har ikke andet end en ærlig high five til Bilka To Go konceptet.

Jeg har derfor valgt at liste mine 10 ting jeg har optur over ved konceptet her!

 

10 TING JEG HAR OPTUR OVER VED

BILKA TO GO

/1

Jeg sparer tid ved at handle på denne måde.

/2

Varerne er TOP friske og jeg må sige at selv jordbærerne som jeg handlede ind var lækre og friske (og jeg er lidt typen der er lidt sart med jordbær ps.)

/3

Jeg slipper for at gå rundt i butikken, jeg synes altid jeg ender med at bruge HERRE lang tid på indkøb

/4

Jeg kan selv vælge hvornår jeg vil hente mine indkøb, jeg kan faktisk bestille varer og hente dem samme dag (hvis jeg bestiller inden klokken 14 på dagen)

/5

Jeg sparer penge på ikke at købe alle de extra ting jeg altid køber når jeg handler (læs især flæskesvær høhø)

/6

Jeg kan handle hjemme fra sofaen – eller terrassen når det passer mig

/7

Bilka To Go har ALT hvad vi skal bruge og til gode priser ydermere. Faktisk har Bilka To Go Danmarks største dagligvarer udvalg online!

/8

Jeg betaler kun 29kr for pakkeservicen ligegyldigt hvor mange poser du handler ind (det har jeg mega optur over!)

/9

Jeg kan via appen oprette indkøbslister og nemt finde de varer jeg køber allermest – HVOR SMART ER DET LIGE??!!

/10

Jeg har mere tid med min familie og kan bruge indkøbstiden på at lave mere mad med mine børn, og eller nyde en lille krea pause sammen med dem ydermere. Det er skisme da for optur!

HVAD HAR DU OPTUR OVER VED

BILKA TO GO?

SE MEGET MERE OG PRØV BILKA TO GO HER!