Søg
Close this search box.

DEN VILDESTE TANDLÆGE OPLEVELSE!

REKLAME FOR TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO

DET ER NOGET TID SIDEN AT JEG HAR VÆRET TIL TANDLÆGEN…

Og det er egenligt ikke fordi jeg har angst. Den ene dag har taget den anden. Jeg startede på en rodbehandling. Som så aldrig rigtigt blev afsluttet. Det er så endt med en knækket tand, og det var med stor pinlighed at jeg drog mod tandlægen den anden dag. Jeg frygtede det værste. Jeg var lidt nervøs – ikke angst, nervøs. Jeg stoppede op udenfor den smukke bygning midt imellem Hellerup og Østerbo. Det lignede et hjem af herskabelig status. Bygningen var smuk. Og bød mig velkommen. Det føltes næsten som at komme hjem til nogen. Og den følelse fortsat i stor stil da jeg kom indenfor. Man er ikke i tvivl om at man går op i indretning. Smukke lamper hænger højt som en lysende florlet sky! Trappen svinger sig op til første salen, og receptionen er placeret bag glas, igen for at virke lys og også privat. Det var dejligt for jeg er sgu lidt flov over min knækkede tand. Smilende sagde den søde unge dame, at jeg skulle tage plads… enten udenfor på terassen (i solen på meget pæne havemøbler), eller indenfor på stolerækken. Jeg var også velkommen til at tage en kop kaffe eller den gratis flaske vand hvis jeg trængte til det…

JEG FIK EN STOR TRANG TIL AT BØRSTE TÆNDER IGEN..

(LÆS: jeg ville gerne se toilettet også på dette smukke sted)

Og på samme måde her var der ingen tvivl om at stilen blev bragt videre. Hvid marmor smukke møbler, lækre håndklæder og bare generelt pænt var der derude også. Og jeg fik børstet tænder 🙂 Og taget selfie naturligvis! 🙂

DET BLEV MIN TID TIL GENNEMGANG OG CHECK!

Og rummet jeg blev kaldt ind i lignede en dagligstue. Der var smukke møbler, kunst og i det hele taget en rigtig herskabelig og designfokuseret stil. Men det blev ikke koldt i rummet af det. Det blev ikke distanceret, for patrick min behandler var til stede på en enormt rar, og profesionel måde. Den måde man gerne vil mødes af den person der skal kigge på ens tænder. Vi fik taget røntgen og jeg var rolig under hele forløbet. Jeg var ikke i tvivl om at jeg var i gode hænder! Derudover afsluttede vi med en sublim tandrens. Det lyder mega underligt men det var den bedste tandrens jeg nogensinde har fået! Vi gennemgik problematikken ved min tand og det lille bitte hul jeg også havde. Og Patrick gennemgik hele processen af en tand der skal hives ud for så at blive reetableret. Det blev gjort på en så fin og sober måde. Det blev gjort så jeg følte , mig velinformeret. Dér! Lige der midt i det smukke design univers, fik jeg gennemgået hvad planen kunne være for mine tænder. Jeg følte ikke at der blev “solgt” noget ind på en klam måde. Det var simpelthen en så rar og balanceret og nuanceret samtale om mulighederne. Jeg følte mig godt klædt på. Patrick lovede mig pris overslag senere på dagen. Gav mig hånden og sendte mig på min vej.

PÅ VEJ HEN MOD BILEN SLOG DET MIG…

Det havde simpelthen gået så godt. Og nemt. Og roligt! Jeg er vild med stedet! Og inden jeg nåede bilen, ramte en email med prisoverslag på første etape af mit “fiks mine tænder” project. Et project jeg stadig går og tygger lidt på om jeg skal gå ALL IN på. Ikke kun på grund af prisen, som jeg synes var absolut fair, og ikke til nærmelsesvis dyr i forhold til markedet jeg har tjekket for priser! Men også fordi det er en lang process. Og det kræver tid… Men jeg er nød til at forholde mig til faktaen og informationerne jeg fik, for at kunne tage den rette beslutning…

HAR DU TANDLÆGESKRÆK? SÅ LÆS MED HER!

LÆS MERE OM SØSTERKLINIKKEN PÅ FREDERIKSBERG HER!