Søg
Close this search box.

INGEN IPHONE I SOVEVÆRELSET???!!!

JA DU LÆSTE RIGTIGT!

Jeg har simpelthen fået et vækkeur, til mit natbord. Ud med Iphone ind med vækkeur. Og hvorfor så det? Jamen Iphone er en kæmpe del af min hverdag. Det er det første jeg kigger på om morgenen, det er det sidste jeg kigger på om aftenen. Og det er fint hvis det var korte kig om aftenen. Men når jeg har for vane at bruge MINIMUM en time om aftenen (i soveværelset på at tjekke instagram osv), så er det dum tid at bruge. ISÆR når jeg er så heldig at jeg (som regel) har min dejlige hustru ved siden af. OG ISÆR for en mand som mig der ikke sover alt for meget i forvejen. Jeg fik det fine Arne Jacobsen vækkeur af mine kollegaer i fødselsdagsgave. Og uret kan ikke have en bedre timing. Det er perfekt, og mega nørdet. Det har lys som tænder om natten hvis man lægger hånden på toppen af uret. MEGA SEJT at man kan se hvad klokken er stadig. Det brugte jeg (også) min iphone til.

OG HVORDAN GÅR DET SÅ??

Jamen ærligt så er det MEGA SVÆRT! jeg har præsteret at stå den extra time nede i køkkenet og nørdet med telefonen inden jeg gik i seng. Og hustruen italesatte det kærligt, venligt og bestemt. Det gjorde jo så MINUS forskel om det bare handlede om at jeg stod i køkkenet istedet for. MEN jeg synes (selv) at jeg er blevet bedre. Det der især er OPTUR med vækkeuret er at jeg IKKE KAN SNOOZE. Jeg er en MEGA snoozer, jeg er VILD med det. Men jeg er faktisk umiddelbart mere frisk, uden snoozing (er det et ord?). Derudover er det faktisk rart IKKE at have den telefon ved siden af. OG så hjælper det jo også at uret er mega pænt! Se Uret HER!

VILLE DU KUNNE LEVE UDEN TELEFON I SOVEVÆRELSET?