Søg
Close this search box.

Kærestetur i Ystad (UDEN BØRN YIIIKES) part1

IMG_6875

Til vores Bryllups dag (sidste år!!!) købte jeg en deal på club mascha en tur til Ystad Saltsjöbad – stedet jeg havde set så meget om, og gerne ville prøve. Jeg tror at det er et af de steder man har set mest fra, dog aligevel har man lyst til at tage afsted selv. Vi havde booket svigermonster til at passe tøserne og fik lov til at afleverer dem dagen før. WOW store sager 3 dage (agtig) uden børn! Kunne vi finde ud af det? Kunne vi være kærester bare?

Jeg havde booket bord til Søndags Brunch på hotellet, som ifølge en kollega (ja han er svensk) var toppen! Det var den også. Det er underligt hvordan man kan mærke forskellen ved at sidde bare os 2 ved bordet. Man kan hente mad som man ønsker – vi ku dele lidt desserter fra det vildeste dessert bord, og generelt var der bare tid til at kigge hinanden dybt i øjnene og nyde udsigten udover havet…

FullSizeRender

FullSizeRender_1

Det var timet således at man skulle tjekke ind kl 15 og vi var færdige med brunchen klokken 14:30 og skulle liiiige slå mave (læs jeg følte ikke jeg kunne gå haha). Vi går mod bilen og henter vores tasker og checker ind. Stilen på hotellet er sådan lidt et mix imellem svensk og amerikansk. Man har lidt følelsen af at man besøger en rig amerikansk familie (måske i familie med en præsident). Der er smilende billeder på væggen, flotte mennesker som bare har det sådan helt naturligt sjovt (imens de er smukke naturligvis). Og værelset var det samme. Jeg havde ikke flottet mig med en suite eller hav udsigt – men værelset var nuttet og havde en seng (kæreste tur hej!) og var rent. Igen med hyggelig stemning som resten af hotellet.

FullSizeRender_2

Vi hoppede i badekåberne og drog mod spa’en. Det slog mig da vi sad i den varme aflange mørke pool (med et par andre danske par høhø) at jeg måske ikke har tålmoddigheden til at være i spa. Det er lidt ligesom et hotelværelse hvor der er badekar på ens værelse. Jeg fylder badekarret op og tænker – fedt det her blir monster hyggeligt, sætter mig ned, og går op igen 5 minutter senere – fordi jeg keder mig. Min elskede hustru kender nok i bund og grund til min tendens til at kede mig, så vi rykkede rundt i et hyggeligt tempo ibland JacuzziKaj (ham strandløven (for 45 år siden)) som sidder i jacuzzien fast. han flytter sig ikke – han blir bare boblet godt igennem, og med andre par (som os). Der var 4 udendørs varme mini pools. De var seje! Og ovenpå var en fantastisk ide. Senge hvor man kunne tage sig en lur. Helt seriøst et kæmpe værelse enten med udsigt over havet (ja de var altid optaget – ikke af jacuzzi kaj han var jo i boblerne) og ellers rundt om en hyggeligt pejs. Jeg hoppede i baren i håb om at finde noget sødt boble værk (spumante agtigt med en hustru der ikke drikker champagne det er for surt) og kom tilbage med 2 colaer. hah! så flottenheimer var jeg simpelthen hahah. Vi lå der nogle timer og dasede, læste blade og ja jeg var online…

Vi gik mod værelset da jeg havde booket bord på deres hus restaurant, en restaurant som jeg kun havde hørt godt om (ikke kun fra min svenske kollega og bloggere ps..). Vi fik en tre retters menu som var KONGE og drak et glas vin, og snakkede seriøst i 3 timer om alt og ingenting. Der var ikke nogen afbrydelser (andet end dem fra personalet – de sku jo afbryde engang imellem), og vi hyggede os. Det havde simpelthen været den bedste første dag…

FullSizeRender_3

FullSizeRender

Vi gik mod værelset temmeligt sent (altså sådan uden børn sent), og kiggede på alle de smukke smilende mennesker på billederne og gik på opdagelse i de små hjørner af hotellet som alle har små hyggelige siddepladser og nogen af dem med pejs.

Dag 2 kommer i en post snart – måske imorgen.

Har i været på Ystad Saltsjöbad? OG husker i at være kærester?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED!