Søg
Close this search box.

PÅSKESHOPPETUR I MALMØ

DET BLEV EN SPONTAN TUR TIL MALMØ…

Vi havde ikke planlagt det. Dog var det vigtigt for mig at vi lavede noget hyggeligt – sådan lidt tur agtigt inden hustruen skulle arbejde Lørdag OG Søndag. Så vi pakkede ungerne i bilen, og kørte til Malmø for at hygge os! I Malmø var butikkerne åbne selvom det er påske, og det giver en god mulighed for at komme over til de fine shoppesteder som vi ikke har de samme af i nærheden. Nedenfor lister jeg favoritter OG også hvad vi købte. For ja vi shoppede en del…

FØDSELSDAGSGEAR OG INTERIØR BUTIKKER…

Vi er MEGA FANS af butikken LAGERHAUS . Og det er simpelthen stedet hvor vi altid handler indpakningspapir, og de har også de fineste paptallerkener, plastikkopper (med låg og sugerør), servietter og ALT hvad den perfekte fest skal indeholde af gear. De har derudover også en masse ting til hjemmet. Vi styrede direkte mod fest gear, for Merle skal holde enhjørningsfest (som alle andre døtre på hendes alder tænker jeg), og døtrene ville have disko service med perlemors tallerkener, krus i pap (med seje små sugerør i gennemsigtigt plast) og disko forhæng/backdrop. Nuvel go dramatic or go home tænker du måske? Derudover fandt vi fint indpakningspapir til gaver i fremtiden (4 ruller for 71 danske kroner er skisme da et fund?!). Online butikken sender skisme til DK så check den ud HER!

NYE INTERIØR BUTIKKER BLEV OPDAGET…

I slutningen af gågaden i Malmø, lå der tidligere en mega sej tøjbutik. Jeg mener den hed strandhuset. MEN nu ligger der det sejeste bolig/interiør koncept der hedder AB SMÅLAND . Den butik var som en labyrinth af både vintage/loppefund og lækre skæve sager i den ene del af butikken, imens der i den anden del af butikken var Voksen/Børnetøj OG en hyggelig café. Det sjove ved caféen er at alle møbler man sidder og spiser ved er til salg. Jeg tog tusind billeder og her er lige lidt flere… Det sted var OPTUR!

OG FINE GRANIT!

Vi er ikke helt enige om magien ved butikken GRANIT, dog er jeg mega fan af den smukke butik og de altid fine detaljer. OG derudover har jeg optur over at du altid ved hvilken stilart der er hos GRANIT. Der er ingen slinger i valsen. Og det kan jeg godt lide med koncept butikker.

Læs mere om GRANIT HER!

BUT FIRST…

Ja naturligvis skal man jo også spise, og vi gik ind på Condeco cafeen som ligger midt på gågadestrækningen. Ungerne fik pizza, yoghurt og jordbær juice. Og hustruen og jeg fik salater. Næste gang skal vi prøve deres kager OG måske den lækre supper buffet de også havde for ingen penge. En ting jeg har optur over i Sverige (og Norge faktisk) er at vand er uden beregning. Det er normalt at man kan tappe lidt vand på de cafeer og madsteder jeg har været på. Det er god service. Synes jeg! Døtrene hyggede sig i den skæve café som var STOP fuld. Lækker mad til rimelige priser! Derudover sluttede vi dagen af med en kaffe/kakao/chai latte hos Espresso House – som vi jo kun kender alt for godt herhjemme, efter de har opkøbt Baresso kæden (desværre).

OK VI KØBTE OGSÅ LIDT TØJ…

Jeg har tidligere skrevet livligt om mine favorit butikker i sverige – især med tøj til børn. Denne gang gik vi ikke sådan helt all in. Vi handlede lidt nattøj i Lindex , og købte basis tshirts i Mango. For HOV der var mango børnetøj – hvor fint h´var det lige?! Har i set den kollektion? Check den ud HER!

VIDSTE DU IØVRIGT…

At man kan kører over broen for 100 kroner (om du har brobizz/bropass abonement men det kan hurtigt betale sig!) SÅ dermed kommer vi fremover til at køre lidt mere til sverige. Bedre priser, andre ting OG en hyggelig lille tur til et andet land… læs mere om bropass/brobizz aftalen HER!

OG læs mere om Malmø HER!

KØRER I TIT TIL SVERIGE? HVAD ER JERES FAVORIT STED DEROVRE?