Søg
Close this search box.

HAIRLUST TIL DEN FORFÆNGELIGE MAND – OG EN RABATKODE

ANNONCE FOR HAIRLUST

DEN FORFÆNGELIGE MAND

SLÅR TIL IGEN!

HEJ HAIRLUST!

Jeg vil gerne være HELT ærlig. Jeg er lidt ømtålelig omkring mit hårtab. Jeg forstår at jeg får og har en sporadisk vigende hårgrænse (læs: hader det men forstår nuvel). Jeg tror ikke på mirakler – MEN jeg tror at det er vigtigt at passe det hår der er tilbage. Og derfor har jeg, i noget tid nu, taget Hairlust gummies. Og det gør jeg for at styrke det hår der er på hovedet samt det hår der skulle komme frem ydermere.

JEG TROR MEGET PÅ…

At jeg kan styrke håret både udefra med de produkter man vasker hår med, og også den mængde vitaminer man spiser for at styrkes indefra. Og når det så er så nemt at huske som det er med de 3 veganske gummies (som iøvrigt også er sukkerfri) om dagen til morgenkaffen, så kan det ikke gå galt!

DERUDOVER…

De lækre vingummier (som iøvrigt også kan tages som kapsler om man er mere dén type) er ikke det eneste man kan købe hos Hairlust! Ser du, de laver et utal af produkter til håret også! Og det er optur hvordan man hos Hairlust har valgt OGSÅ at have fokus på os mænd. Jeg tænker der må være en masse andre end mig der har lyst til at pleje det hår vi har! Shampoo, og især den lækre hair & Scalp Detox Scrub er GULD at have med i badet. Jeg nyder en gang om ugen at bruge Detox Scrub for at komme i bund (hovebund høhø) og inden shampoo for at behandle hovedbunden og friske den op (jeg har ikke haft skæl siden jeg begyndte at bruge den! Det har jeg optur over!). Men også lækre hovedpudebetræk mm OG naturligvis hele kollektionen til kvinder er også at finde i Hairlust universet!

VAR DER IKKE NOGET MED EN RABATKODE?

Jo skisme så! Jeg har mulighed for at dele denne opturs rabatkode med dig så du får HELE 20% til køb af alt lige fra Gummies (måske his & hers endda) til de andre lækre produkter! Jeg har set en hovedbunds massage børste som jeg ABSOLUT skal se nærmere på!

Brug koden FARTIL4PIGER 

og koden gælder fra idag søndag d 8/11- søndag d 15/11.

Shop løs lige HER!

Og bliv flyvende med hårvitaminer og lækkerier til håret! Lad os pleje håret sammen!