Søg
Close this search box.

BOLIGDRØMME – opturs lys i en mørk tid!

annonce for PHILIPS HUE

VI HAR LYS I VORES KØKKEN IGEN!

Efter noget tid har vi haft mindre og mindre lys i køkkenet. Køkkenet har vi ikke gjort noget ved siden vi flyttede ind og nu er det tid til at drømme om fornyelse og forandring. Ikke nødvendigvis nyt køkken men at tage udgangspunkt i køkkenet og arbejde derfra. Lyset er første omgang.

Lyset har været tvivlsomt længe – gamle lysstofrør under skabet som længe har været svingende og til sidst ikke lysende. Det er som om den ene dag har taget den anden og pludselig stod vi med en lampe lysende i hele køkkenet.

TID TIL FORNYELSE!

Jeg var til en Philips Hue event hos min ven Emil (Thorup) hvor han viste den fineste lysstribe under hans marmorbord i køkkenet. Vi gennemgik også alle de andre seje og fleksible lysløsninger fra Philips Hue, som Emil havde i sit lækre hjem – og jeg var solgt! Køkkenet skulle jo have nyt lys og vi har startet med de seje Lightstrips. Det er så nemt at sætte disse op da de alle har opsætningsklisterbånd på den ene side – og vores Lightstrips kan også sammensættes med forlængerstykker og klippes til i længden således at de uden problemer kan tilpasses mange overflader. DET ER SÅ NEMT! Selv jeg kan finde ud af det! 🙂

Derudover er der naturligvis mulighed for at skifte farver med Appen via vores Philips Hue Bridge som vi har i huset da døtrenes lamper alle har pærer fra Philips Hue pærer med Color Ambiance også (med over 16 millioner forskellige farver at vælge imellem!!!).

LYS GØR EN KÆMPE FORSKEL

I HJEMMET!

Det er for vildt hvor stor forskellen er nu med lys i køkkenet, og næste stop er i loftet hvor jeg har valgt Centura indbygningsspots som skal op i stedet for de gamle spots der har siddet i køkkenet siden vi overtog huset for 10 år siden. Disse er ligeledes tvivlsomme i både lys samt forbrug ydermere. Jeg har også valgt en motion sensor som sættes til at tænde lidt mere lys om natten hvis døtrene går igennem køkkenet så lyset ikke overfalder dem men bare helt stille og roligt lyser op så man kan komme igennem rummet. Alt indstilles naturligvis via appen hvilket er nemt og fleksibelt!

Ydermere kan alle Philips Hue pærer sættes til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter som jeg også finder en kæmpe sikkerhed i når vi er ude at rejse.

JEG ER HOOKED PÅ PHILIPS HUE!

Og kan allerede se FLERE steder i vores hjem hvor vi kan optimere og UPGRADE til Philips Hue produkter. At alt kan styres via Philips Hue Appen gør det hele nemt i en hverdag hvor der er run på!

SE ALLE PHILIPS HUE MULIGHEDER HER!

HAR DU PHILIPS HUE PRODUKTER I DIT HJEM?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂