Søg
Close this search box.

TRYGHEDEN DER ER LIDT VIGTIG (og en konkurrence)

image

SPONSORERET AF FDM

KÆMPE TILLYKKE TIL SALLI OG ANNE SOM HAR VUNDET KONKURRENCEN! I FÅR DIREKTE BESKED!

JEG FØLER MIG EXTRA UDSAT

SOM FAMILIEFAR…

Var jeg alene i bilen altid og ingen børn havde, tænkte jeg måske ikke så meget over den der extra tryghed som vejhjælp fra FDM giver os. Jeg skrev om det for lidt tid siden ( LÆS MED HER! ) Og nu hvor sommerferien står for tur så er det dejligt med den extra tryghed, som bare er et opkald væk! Jeg har (som jeg skrev om sidste gang…) flere gange gjort brug af den der hjælpende hånd som FDM giver. Vi har FDM VEJHJÆLP GULD. Og jeg må indrømme at det giver tryghed – PLUS extra hjælp også. Hvis uheldet er ude får vi Bland andet udover det “normale” (bugsering af bil, førstehjælpstaske) hotelovernatning og morgenmad, betalt fortsættelse af rejse som fører OG passagere (!!), lejebil i 3 dage, transport imellem værksteder, og frit værkstedsvalg for bare at nævne et par ting. Derudover er der medlemsskabet for FDM som giver en masse fordele. Magasinet Motor 11 gange årligt, adgang til FDM forsikring med fast lav pris, 200.000 rabatter på f.eks. diesel og benzin, fuld adgang til WWW.FDM.DK OG rabatter på oplevelser der er værd at køre efter.

OG! OG! OG!

FDM vil gerne fejre sommeren med især 2 af jer, da 2 heldige læsere kan vinde et års

VEJHJÆLP GULD og FDM MEDLEMSKAB!

Alt i skal gøre er at skrive en sommerhilsen i kommentar feltet, og være over 16 år.

Vinderen findes i dette indlæg om en uge præcist!

HVOR OPTUR ER DET!!!