Søg
Close this search box.

SÅ KOM HALLOWEEN HYGGEN!

image

SPONSORERET AF ARLA

Vi havde de bedste intentioner i weekenden. Det blev ikke til så meget andet end absolut nydelse af den nye fantastiske Arla Yoggi is med Mango/Græskar. Og det blev vores Halloween hygge den dag. Det var klart at med alle de fine kreative muligheder der findes inde på Arlas HJEMMESIDE så skulle vi absolut være kreative med døtrene. Klip til mig som er alene hjemme med døtrene (de store skulle liiiige hentes på gå ben hos en lege aftale). MEN denne eftermiddag skulle ikke fejle!! Jeg havde printet fine Halloween prints inde på arbejdet og havde lagt dem klar! Vi købte 2 græskar til udstilling (som senere skal skæres ud absolut! Arla har så fine skabeloner til græskar udskæring!) og hjem kom vi.

image image image

Tøserne så de fine ark og blev helt vild med tanken om at vi skulle lave pynt til stuen! Halloween kommer mere og mere ind under huden på mig. Ser i – først tænkte jeg det var en amerikansk opkørt ting. Nu ser jeg (måske fordi mine børn er større nuvel) den her tid som en kreativ tid. Det er en tid hvor ungerne kan lege og stadig være børn. De kan samles og hygge sig sammen. Og jeg kan love jer for at vi var kreative! Tøserne klippede de største skabeloner ud og jeg prikkede sammen med Smilla hul i dem og jeg satte dem på snor – godt og kærligt overvåget af kreative Ava som bestemte rækkefølgen som selvfølgelig skulle holdes hele vejen igennem! De små og mellem skabeloner blev klippet ud og skulle bruges til bordpynt. Der var styr på det – og selvom jeg (ja ja jeg er lidt guidende) havde gjort klar så kørte de showet. Og Merle nød at være med som den “store” pige sammen med Ava & Smilla. Der var en dejlig stemning og varm kreativitet i luften.

image

image

image

Døtrene var vilde med resultatet som jo kom op og hænge med det samme. Det er en super nem måde at pynte op på. Vi sluttede det kreative hjørne af med en Yoggi Mango/Græskar isvaffel med Halloween Krymmel. Simpelthen fordi det er ferie. Og pigerne pressede deres far fuldstændigt uhæmmet (ja jeg kører tredje person når jeg bryder “vores” regler haha). Her sad vi så med – hvad jeg føler er en af de bedste is på markedet lige nu (smagen af blød mango virker hele året rundt!) og vi sad og nød udsigten på væggen – og deres fine dekoration.Det var top dejligt at se dem sammen om dette projekt. Det var top dejligt at være med til. Det var en top dejlig mørk eftermiddag. Det var en hyggelig Halloween eftermiddag!

image

HVAD ER JERES HALLOWEEN TRADITION?

TAK FORDI I LÆSER MED

A