Søg
Close this search box.

FAR TIL FEM PIGER?

“HVORNÅR SKAL I HAVE DEN FEMTE PIGE?”

Spørgsmålet kommer tit på vores vej. Tit spørger folk i lige dele joke, dog er det som om at man i folks sind jo ligeså godt kan fortsætte – hvad er problemet få en datter mere? JA JEG VED DET GODT, der kan være mulighed for en dreng. Det tror jeg dog ikke på. Det ville være en datter til. Og det som er udfordringen i svaret på spørgsmålet er jo at jeg faktisk ikke kan sige NEJ. erm… Jeg mener. Jeg synes det er enormt svært at vælge babyer fra. Er det sidste gang min hustru skal føde mit barn? Vores barn som hun har vokset så smukt igennem 9 måneder. Bevares! Hustruen er ikke super enig, da hendes graviditeter er som en trumle af opkast og kvalme i LANG TID – men hun kan heller ikke stålfast sige nej?

“SKAL I SNART HAVE EN TIL? I STOPPER VEL IKKE KUN MED FIRE?”

Og jeg kan ikke sige nej. Jeg kan især ikke sige nej når Facebook minder mig om den tid hvor Noomi (mindste mini) var lille og småkrøllet. Dengang hun stavrede afsted ud i verden imod den seje rockstjerne hun er idag (ja hun er en rockstjerne sådan er det!) Jeg kan ikke sige nej da den del af mit liv så er slut. JA JA en anden starter i know, dog er det så definitivt for mig at et nyt kapitel starter. Og jeg er sgu ikke klar til at lukke ned med et stort NEJ VI SKAL IKKE HAVE FLERE…

KENDER I DET?