Søg
Close this search box.

MORS DAGS GAVER!

FullSizeRender_2

Jeg ved ikke med jer og jeres traditioner. Jeg er vild med at købe gaver! om det er en bluse jeg ser på rejser eller en parfume i lufthavnen på vej hjem. Jeg er vild med at give min hustru gaver – især fordi hun er så meget hjemme som hun er. Jeg prøver at gøre hver dag til mors dag (læs PRØVER).

NU kommer mors dag og jeg er begyndt at kigge lidt omkring efter fine gaver til hustruen. Der er hele 4 børn til at bevise og understøtte at hun ER fantastisk. Da jeg havde min egen mor at give gaver glemte jeg det altid lidt. Håber hun følger med deroppe et sted og smiler

Mit spørgsmål til jer herinde er så : HVAD ER JERES MORS DAGS TRADITION?

er det blomster (måske et blomster abo , vaser, middag, opvask (det kan også være de små ting haha), smykker, oplevelser? hvis i er mødre er det så en tradition i holder jer til?

FullSizeRender

FullSizeRender_1

IMG_7817

TUSIND TAK FORDI DU LÆSER MED!

A

Indlægget kan indeholde reklame links!