Søg
Close this search box.

ALENE DAG MED MERLE MUSEN!

DER VAR KRISE DER FOR EN LILLE MÅNED SIDEN!

Merle var ikke gammel nok til at se Løvernes Konge, og det var ikke sådan med flere år – nej det handlede om en måned. Vi aftalte at når Merle fyldte 7 år så skulle vi to bare afsted og se den. Bare os to. Hende og Jeg! Jeg gik og tumlede lidt med tankerne om hvordan jeg kunne forlænge den idé så jeg fik noget alene tid med Merle. For selvom jeg forsøger på alenetid så er det nærmest kun lige en tur til brugsen eller pizzamanden som vi når. Og den alene tid er vigtig ( hvilket jeg har skrevet om her også! ). Merle er den vildeste FOODIE (hvor mon hun har det fra haha) Og jeg tænkte at vi kunne hygge lidt inden vi skulle ind at se filmen! Igår morges da jeg afleverede sagde jeg til hende at det var mig der hentede og det nok var lidt tidligt. Ikke mere. Og da jeg så hentede hende igår, fik jeg den største krammer og hun smilede seriøst hele vejen ind til byen i bilen. Det her blev en dejlig eftermiddag!

HEJ UNICORNS & RAINBOWS!

reklame da vi var inviteret til at smage deres Unicorn Treat.

I weekenden da jeg købte merringskys til Merles Fødselsdagsfest, så jeg de fineste desserter OG kaffer. Jeg tænkte bestemt at det var tid til at prøve denne, og blev inviteret ned med fødselsdagsbarnet for at smage og prøve! Vi kom ned i dette enormt lyserøde univers, og jeg nød at se hvordan Merle tog det hele ind (naturligvis efter vi lige havde lånt toilettet). Hun spurgte in til merringskyssene og var meget optaget, og smagte også. Det var OPTUR! Og en pisse hyggelig start på vores alene eftermiddag. Isene er økologiske og special lavet til butikken. Og en unicorn treat koster under 50kr med alt det glitter du nærmest kan vælge haha! Derudover synes jeg ærligt at det er lækkert at kunne støtte op om mindre lokale koncepter som dette. Jeg håber at det går dem godt. jeg kommer absolut tilbage! Der er jo 3 andre døtre der endnu ikke har prøvet det høhø.

Læs mere om de sejeste Unicorns & Rainbows HER!

HEJ YO BURGER!

Merle fortalte imens vi gik ned for at finde slikposer til på fredag hvor pigerne fra klassen kommer, at hun faktisk allerbedst kunne lide burgere – før pizza endda. Og det tog jeg da lige til nye højder da vi gik forbi YoBurger. DET skulle Merle da prøve. YoBurgere er en af de bedste til det hurtige måltid. Og vi sad der og spiste imens vi kiggede ud på byen og de mange travle mennesker der gik forbi, forhastet. Merle synes byen larmede, dog var hun helt opslugt af oplevelsen. Imens hun nød burgeren og de rillede fritter 🙂 #foodie

AFSTED TIL LØVERNES KONGE!

reklame for Cinemaxx

Jeg har glædet mig som et lille barn til at se denne version af den ikoniske fortælling. Jeg er OPPE at kører over hvor smuk den film er – og hvor meget humor den stadig har fået lov til at beholde. Merle synes den var optur og vi hørte alle sangene hele vejen hjem (det blev lidt sent nuvel – men det gik). Shit den film er fantastisk!

GODNAT MERLE SKAT!

Merle blev puttet og det sidste hun sagde efter godnatmøsset var “tak for en dejlig dag far”. Så smelter man lige yderligere! Jeg er SÅ glad for at vi prioriterede alene dagen, og jeg glæder mig enormt til at gøre det med de 3 andre også! Det bliver en tradition at skulle huske det!