Søg
Close this search box.

HVORDAN GÅR DET SÅ MED VÆGTEN? (Uge 2)

REKLAME FOR #MANDEKLUBBEN

UGE 2 ER SNART FORBI I MANDEKLUBBEN…

Og hvordan går det så med hele det der vægt noget? Jeg satte mig jo for at jeg ville tabe mig (læs mere om mit mål HER !) og er godt på vej! Vi har ikke en vægt derhjemme, det er ikke et værktøj vi har brugt så meget tid på. Kan vi passe tøjet er alt godt. Men nu har jeg jo en mission. Og jeg må sige at jeg faktisk er lidt stolt over mig selv. Jeg ved fra tidligere, at jeg godt kan tabe mig med en ok hastighed og denne gang går det også rigtigt fint faktisk.

JEG ER IKKE MED I MANDEKLUBBEN FORDI JEG KUN SKAL TABE MIG…

Jeg vil også rigtigt gerne være sundere, og træne mere, så min krop bliver stærkere. Jeg føler jeg har et ansvar overfor min familie. Jeg føler at jeg skylder dem at jeg passer på mig selv. Og når det så er sagt så nyder jeg min CHEATDAY som er lørdag. Med familien. Vi hygger og har det dejligt. Og selvom jeg savner alt det usunde, som jeg elsker så meget. Så er der nød til at være en balance for mig. Så jeg er helt sort hvid omkring slik sodavand og kager den næste tid. Men glæder mig til en gang at kunne nyde et lille stykke kage eller noget andet i løbet af ugen også.

DET KAN JO BARE IKKE VÆRE HVER DAG…

Jeg er stolt over at vægten I dag sagde 97,1! Altså har jeg tabt over 4 kg på 2 uger. Det gør mig glad, og givet mig enormt blod på tanden som jeg ikke har haft længe! Det her bliver optur!!!

TAK FORDI DU LÆSER MED!