Søg
Close this search box.

ER VI CURLINGFORÆLDRE?

img_6845

JEG SIDDER HER PÅ AUTOVÆRKSTEDET…

Og jeg må indrømme at jeg normalt ikke når at se morgenfjernsyn. Men idag havde jeg tid. Og TV2 morgen-tv kørte. Og der var en snak om curlingforældre i fredagspanelet… det er en label som jeg ikke har mega optur over. For den får forældre til at lyde lidt sindsyge – hvis i spørger mig. Jeg ser det sådan her at det da er optur hvis forældre har fokus på deres børn imens de kan. Jeg ser det som optur hvis man er der for ens børn i deres udvikling. Og at de har deres børns ryg. Det synes jeg lidt får en label af curling. Det er et label som vi kaster lid om os. Og det er forkert. Jeg synes ikke man er curling forælder hvis man egenligt bare er der som forælder for sine børn – i en større grad end man måske var for nogle år siden? Der vil vel altid komme en modreaktion på perioder hvor andet var i fokus….

ER JEG GALT PÅ DEN? ER JEG EN CURLINGFORÆLDER?