Søg
Close this search box.

AVA & SMILLAS 9 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

INDLÆG INDEHOLDER REKLAME

LØRDAGEN VAR FULD AF SOL OG STRESS PÅ OVERLÆBEN…

Altså mest stress på overlæben fra hustruen, som skulle bage og gøre klar. Jeg havde pyntet stuen og bordet og stuen var klar til de 24 mennesker som vi kun var denne gang. yep KUN… Pigerne ville gerne have en TAL margengs kage og en kage i lag, lavet af citronmåne, pyntet med blomster. Jer der kiggede forbi min instagram så at jeg måske ikke var der så meget. Og det var fordi jeg gerne ville være til stede udover det obligatoriske bommerang billede af døtrene der pustede lysene ud fra den smukke kage som hustruen endte med at lave. Men her er lidt billeder og snak om hvordan det hele blev pyntet op… Og mine tanker om det.

9 ÅR SKULLE FEJRES…

Og dermed skulle pynten jo også være lidt mere storpige agtig. Bordet fik hvide damask due på. De har prikker og er stadig nuttede synes jeg. Derudover havde vi hvide Lyngby Porcelæns vaser og lysestager (de nye lysestagervarr skisme pæne på bordet!) Altså ret hvidt i hvidt. Lyserøde roser og ranukler varhoved tanken for bordet. MEN så kom der store massive balloner over bordet. En lyserød, En gul og en gennemsigtig med guld confetti i. En masse tassel ranker over bordet og rundt om på væggene i stuen. Så udover det hvide, kom farverne pastel gul, lyserød og guld. Ligesom kagerne, marengskyssene, også havde de farver. Ja vi nørder helt ned i detaljerne 🙂

KAGERNE! LAD OS SNAKKE OM KAGERNE!!

Hustruen tryllede igen, og det på en magisk måde som altid. En kage i tre lag lavet af cirtonmåner, med creamcheese topping. OG den allermest hypede MARENGStal kage som lige nu er en af de kage trends man finder på instagram – takket være verdens sejeste Julie Wettergrens kreativitet blandt andet. Derudover lavede hustruen marengskys som passede PERFEKT ind i farverne. Pastel gul, lyserød og hvid med guldglimmer 🙂 Derudover naturligvis varm kakao og flødeskum, og kølig saftevand, bobler (vand med bobler) og vand med is og blåbær i flasker. Glem ikke de hjemmebagte fødselsdagsboller. Det var simpelthen en hygge fest udover alle grænser! Gæsterne kom og det var simpelthen den hyggeligste dag med familie, og venner som er familie 🙂

ET TIP OM DET FINESTE FEST PYNT…

REKLAME FOR CONFETTI BY PANDURO

Mandag d 7/5 launcher den fineste kollektion fra Panduro som hedder CONFETTI. Det som gør det rigtigt godt for mig, er blandt andet at pynten er lavet af lækre materialer, og farvevalgene er lige i skabet. De er fine og barnagtige! Men ikke barnlige. De er med til at understøtte de temaer man har, uden at overtage festen. Jeg synes oprigtigt at det er godt gået af Panduro. Favoritterne herhjemme er udover de kæmpe balloner, papir blomsterme, hvide lys med guld glimmer, og de fine servietter. MEN der findes også fine kirsebærformede balloner, lyskæder for magiske lys detaljer, og det fineste pap service I GULD!

MAGISKE DETALJER TIL EN MAGISK DAG!

Og nuvel nogle af tingene er lidt bekostelige, i forhold til hvad man ellers kan finde derude. Men sådan som det er pakket, kan det sagtens genbruges, OG alle tingene til kager osv er naturligvis fødevaregodkendt! Jeg skal absolut forbi Panduro næste gang vi skal holde en fest som mangler lidt magiske detaljer!