Søg
Close this search box.

En hilsen fra dejlige (men freaking kolde) Stockholm!

image

Nu er jeg her alene på mit værelse og ville lige skrive er hurtigt HEJ herinde!

Jeg er i Stockholm med arbejde, og har faktisk haft en fantastisk dag! Er indlogeret på et af mine favorit hoteller her i byen Nobis Hotel, som ligger perfekt i forhold til de steder vi har abejdet og skal arbejde imorgen (inden turen går til København og hjem til tøserne).

image

Imorges nåede jeg at hjælpe til med at gøre tøserne klar inden jeg drog mod lufthavnen og de vinkede dejligt da jeg tog afsted. Det er normalt helt cool. Men idag havde jeg lyst til bare at droppe det hele og gå tilbage og bare kramme dem hele tiden – hele dagen.

Mit rejseri er et vilkår. Men idag var den hård! Jeg er udemærket klar over at når jeg først er ude og væk så er jeg god til at være tilstede lige der hvor jeg er. Jeg får en lortetur hvis jeg tænker alt for meget over de ting jeg måske lige går glip af (selvom jeg ved der er noget jo..). Jeg prøver virkeligt at arbejde fra et positivt mindset og vende tingene i den gode retning – istedet for den hurtige dårlige retning(den vej er jo så meget nemmere af en eller anden årsag) Og det ér også blevet bedre idag – som dagen er gået. Og imorgen er bedre igen med garanti…

image

Nu vil jeg hoppe i seng og se lidt tv serier på ipaden (læs falde i søvn med ipaden sikkert! Haha).

Rejser i meget med jobbet? Ville i kunne rejse?

image

Godnatters

A