Søg
Close this search box.

MINE TANKER OM LOVE ISLAND OG ROBINSON EXPEDITIONEN…

JEG KOMMER MED STOR SANDSYNLIGHED TIL AT LYDE SOM EN GAMMEL SUR MAND SÅ BÆR OVER MED MIG IDAG OK?

VI SER NORMALT IKKE SÅDAN NOGET TV HERHJEMME…

Det er sætningen man hører tit i køen i kantinen, selvom personen så kender ENORMT mange detaljer om det omtalte program de ikke ser. Herhjemme er det så rigtigt. Ærligt hvis der ses lorte tv så er det MIG der ser det på viaplay. Og når hustruen er på arbejde så jeg i smug kan se det. Sådan gik det med Divaer i Junglen, som jeg overlevede et halvt program af. Paradise Hotel sidste år, som jeg så lidt af og faldt i søvn på sofaen. I går var det således at hustruen var faldet i søvn på sofaen (det plejer nu at være mit job – lad os være ærlige!) Og over skærmen rullede Robinson (okay jeg trykkede over på kanalen nuvel). Jeg så hvordan tre unge damer (se hvor gammel jeg allerede er) lavede domino imens en mega iriterende vært stod og råbte som en skrigeabe med forstoppelse. Det er jeg med på er hans job. De endte i et øråd, hvor Emilie blev stemt hjem efter 31 (!!!!!) dage på øen. En mand kom retur og alle var meget stolte, trætte og glade. Og jeg kan se at der ikke er sket andet med det koncept end udskiftelse af personerne der er stolte, trætte og glade.

SAME SHOW (same)DIFFERENT PEOPLE…

Programmet sluttede og oppe i hjørnet stod LOVE ISLAND starter idag. Jeg kender Lisbeth Østergaard, og Kenny som er dernede med hende som stylist, og tænkte “det ser jeg da lige med”. Lisbeth er som hun er når man møder hende, mega optur, og rar. Og lækkert stylet af Kenny Aleksandr. Så langt så godt. Villaen de unge skal bo i er som en ibizabule skal være. Farverig, med ude trænings center og udsigt over hav. Som far til døtre har jeg tusind meninger om denne type programmer men er også opmærksom på at se showene hvis jeg ytrer en mening om dem. Jeg har ikke sat mig mega meget ind i hvad programmet handlede om. Husker der var noget i England hvor det var kendte der var afsted. Lidt mere voksne end de her er. Showet fortsætter med unge damer som møder hinanden og måler hinanden. Er flinke overfor hinanden men stadig distanceret. De fortæller om deres drømmefyr som de alle mener skal være mørkhåret, trænet og have humor. Og drengene ankommer én efter én til tagterassen hvor de håbefulde unge damer står og venter på deres måske drømmeprins. Som andre nationaliteter har gjort et par sæsoner allerede. Men HER stopper det lidt for mig. Sætningen som ikke ordret er således men er pointen i min optik..

DRENG! VÆLG DEN PIGE DU VIL DANNE PAR MED…

Pigerne har ikke mulighed for at sige NEJ tak. De må gerne sige JA tak, og JA tak flere gange hvis der kommer unge mænd som de synes er pæne, har det rigtige hår eller den rigtige højde. Øehm ARE YOU KIDDING ME?? Er det ikke lidt oldnordisk. HULEMAND VÆLG DIN KVINDE agtigt? Pigerne smilede sødt når de blev valgt. Bortset fra den unge dame som ikke havde sagt JA TAK til ham der valgte hende. Dramaet var totalt da alfahan 1 tog alfahan 2s valgte unge dame. Men midt i hele “parrene i huset er disse” snakken kom den seje tatoverede unge dame, som med selvtillid og lækre tatoveringer skulle “splitte” et af parrene. Ja det var så hendes rolle…

ER DET SIMPELTHEN HER VI ER I ÅR 2018??

MAND VÆLG DIN KVINDE INDTIL DER MÅSKE KOMMER EN ANDEN KVINDE OG SPLITTER JER OP?

OG DEN ÅBENLYSE “HVAD SKAL MAN OPNÅ MED DELTAGELSE I DISSE SHOWS” TANKER!!

OK man kan vinde penge, og få flere følgere på instagram. Men hvad skal man tage det til af andre nivauer? Og er det “det eneste” der betyder noget? Fra en kollega hørte jeg at de unge “nærmest har mere sex på skærmen end på paradise hotel” er det også en bedrift? Er det den tid vi går i møde med vores børn? Farvel grænser – sex på tv som så skaber følgere på instagram?

JA JEG FORSTÅR DET IKKE…

Stiller man op i et sangprogram (som jeg selv gjorde et par gange bevares) har man en drøm om en karriere. Man har et talent. Stiller man op i bagedysten, har man en bagedrøm – tænker jeg? Stiller man op i Love Island har man en drøm om? Hvad? Er man bare glad hvis man Ikke at har en kønssygdom og alkoholisme med hjem? Det er sat på en spids i know, dog kan jeg simpelthen ikke forstå det? Det er som at se på noget man ikke kan holde ud at se på, dog stadig bliver ved med at kigge på…

HAR I SET DET?