Søg
Close this search box.

ÅRSOPGØRELSE – DE 5 MEST LÆSTE INDLÆG!

Allan3 3

DET ER SIDSTE DAG I 2016!

Og jeg kigger her tilbage på de 5 mest læste indlæg jeg har lavet iår. Dette første år som blogger! Jeg er DYBT ydmyg over at i vælger at bruge jeres læsetid ovre hos mig. TUSIND TAK FOR DET SEJE MENNESKER! Jeg har fra starten af hele denne rejse valgt at være TOP ærlig om mine følelser og vores liv. Jeg er top glad for at i omfavner denne ærlighed – IKKE med bedereviden attitude MEN med ærlighed tilbage! MERE af det næste år – skal vi aftale det?

HERE GOES..

5.

LORTEFAR VERSION 3835282016392

Indlægget skrevet d. 14. juli 2016. Et bundærligt indlæg om at have en nedern aften med sine døtre – OG forsøge at stoppe op (selvom det er svært) og vende skuden. Læs med HER!

4.

SÆTTER JEG BARREN FOR LAVT FOR MINE DØTRE?

Indlægget skrevet d. 24. august 2016 efter et forældremøde. Et møde som efterlod mig i tvivl om mig selv som far og forælder. Læste i med? Læs det HER!

3.

NÅR MAN HAR ET BARN I SENGEN OGSÅ…

Jeg skrev lidt om det her emne fordi vi i lang tid havde Merle imellem os i sengen. Det var også en del af en stor debat på det tidspunkt. Skrevet den 27. juni 2016 – og læs med HER!

2.

AMNING I OFFENTLIGE RUM – MIN MENING!

Jeg bevægede mig ud på farlig grund med min mening om dette. Men faktisk også en mening jeg føler tilgodeser de fleste! Skrevet d 12. juli 2016 – Læste du med? Ellers er det HER!

1.

TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER!

Det indlæg som fleste læste med var det her. Et indlæg skrevet efter jeg gentagne gange fik de samme spørgsmål – jeg er ikke i tvivl om at denne type spørgsmål fortsætter. Jeg havde ISÆR optur over at i seje mennesker skrev jeres spørgsmål som i hadede! I er faktisk OPTUR seje mennesker! Indlægget er fra 2. maj 2016 og blev skrevet fra Stockholm og du kan læse med HER!