Søg
Close this search box.

HVOR STORT ER MIT VÆGTTAB SÅ?

reklame for mit vægttab hos min seje træner Frida Hallqvist

VENNER DER ER STATUS.

VÆGTTAB!

BOOTCAMP ER OVERSTÅET.

Og jeg har fået FLERE beskeder idag på en status end nogensinde før. Jeg forstår det godt! Det er PISSE SPÆNDENDE…

Jeg holder lige spændingen lidt endnu.

Jeg har været i et 8 ugers online forløb med Seje Frida Hallqvist. Det er 8 uger hvor man får madplaner, opskrifter og en masse tips og tricks OG adgang til Fridas online træningsunivers. Det vil sige at man træner hjemmefra via en App hvor Frida træner med dig.

Jeg har levet efter at spise under et vist antal kalorier ud fra hvor meget jeg skulle tabe mig. MEN vægttab har ikke været fokus KUN for mig. Jeg er lige blevet 40 år UNG og jeg vil gerne være sundere. Jeg vil gerne kunne leve efter “slut med forbudt” og “alt med måde”, dog følte jeg at min krop skulle være et andet sted vægt og følelse (om det giver mening). Med mig på forløbet var sejeste Cecilie Hother, og da hun er sygt konkurrenceminded (som i helt seriøst sygt haha) så aftalte vi at vædde om hvem der ville nå sit mål. Jeg satte mig for at tabe mig 10 kg. Og det var så det resultat der blev sat på højkant.

Igår blev vi vejet og målt.

OG NÅEDE JEG SÅ MIT MÅL?

Jeg har tabt mig 9 kg. NI KILO!!! Og jeg er stadig TOP TILFREDS! Især fordi jeg føler mig sundere og jeg ser sundere ud. En underlig ting som at jeg ikke sveder når jeg spiser er for mig MEGA RART. At jeg ikke er så tung i røven er for mig MEGA RART! Men her er lige nogle tal fra de målinger for DE gør mig endnu gladere!!!

PÅ TALJEN HAR JEG TABT 12 CM!

PÅ HOFTEN HAR JEG TABT 6 CM!

OVER BRYSTET HAR JEG TABT 9 CM!

OG 5 CM PÅ ARMENE!

Alt dette var fedt. Ikke muskelmasse. OG NETOP DÉT bliver min næste challenge. Vi har aftalt at jeg siden jeg tabte nu kører DOUBLE OR NOTHING Cecilie og jeg. Og jeg vil nu have fokus på følgende:

  • TRÆNE MERE
  • OPBYGGE MUSKLER
  • NEDSÆTTE BODY AGE (som i skrivende stund er 46 år!!!!)
  • FORTSAT SPISE SUNDT OG HOLDE VÆGTEN / MAX MISTE ET PAR KILO.

DENNE CHALLENGE KØRER SOM SAGT FRA JANUAR!

CHALLENGE ACCEPTED!

TÆNKER DU DET HER ER DET ALLERBEDSTE DER KUNNE SKE FOR DIG OGSÅ?

SÅ TRYK HER OG LÆS MERE!

TÆNKER DU AT DU GODT KUNNE TÆNKE DIG EN RABATKODE SÅ MELD DIG IND I MIN GRATIS KUNDEKLUB FOR DER KOMMER ET NYHEDSBREV LIIIIGE OM LIDT MED EN OPTURS RABAT TIL FRIDAS BOOTCAMP SAMT VORES 4 FAVORIT OPSKRIFTER.

MELD DIG IND HER!

TAK FORDI DU HAR FULGT MED I MIN VÆGTTABSREJSE!