Søg
Close this search box.

FARVEL KOLDE DANMARK – VI REJSER TIL…

image

Det er en kold men smuk mandag. Jeg hoppede hurtigt på arbejde og skyndte mig hjem og pakkede bilen og ungerne og nu er vi simpelthen på vej til lufthavnen! For fire uger siden købte vi en rejse på sweetdeal.dk sammen med Svigermonster og svigerfar. Vi havde brug for ferie – vi havde brug for familie tid. Jeg har knoklet med at få den her seje blog op og køre – hvilket er hårdt arbejde (udover mit dejlige fuldtids arbejde ps…). Min hustru har udover hendes job, stået for hjemmet og døtrene. Vi har brug for at maden bliver lavet, sengetøjet vasket og ungerne har brug for en pool (både indendørs og udendørs) OG har brug for ALL inclusive – yep vi er den type familie! Jeg har glædet mig sindsygt meget! Den her ferie kommer til at styre MAX!

Og nu til destinationen!

Vi skal til

CYPERN!

Hvis nogen af jer har været der eller har hørt om fantastiske muligheder og destinationer man ikke må gå glip af så smid info afsted! Vi glæder os!