Søg
Close this search box.

MINIHOLD ROOM MAKE-OVER

reklame for TAPET FORUM

VI ER DÆLEME FÆRDIGE MED MINIHOLDETS VÆRELSER VENNER!!!

JEP jeg er oppe at kører over at vi endelig er kommet dertil. Merle fik jo en Oliver Furniture køjeseng i julegave og hun har spurgt til hvornår hun skulle sove i den. Og selvom jeg har været lagt ned med arbejde , og hustruen ligeså, så ville vi gerne få det ordnet. Vi fandt det smukkeste tapet hos TAPET FORUM, og bestilte det fluks. Det blev printet specielt til væggens mål så jeg havde tungen lige i munden (og svedig overlæbe) da jeg målte op. Men det endte SKIDE GODT! Og tøserne er HELT oppe at køre over hvor fint deres værelse er blevet. Og Merle som især er en detalje nørd sad bare lige og kiggede med et stort smil på læben. WE DID GOOD! Svigermonster satte iøvrigt tapetet op, og det er skisme så hyggeligt at familie hjælper hinanden i mål 🙂

DU FINDER DET SUPERFINE TAPET HER!

EJ MEN HVOR FINT ER DET LIGE BLEVET??!!

Vi har kun tapet på den ene væg da pigernes værelse har skråvæg på den anden væg side. Køjesengen har givet mere guldvplads omend den står lidt ved vinduet så er konstruktionen således at der stadig kommer enormt meget lys ind på værelset! Se nedenfor for detaljer og LINKS LINKS LINKS!

DEN SUPER SMUKKE OLIVER FURNITURE KØJESENG FINDER DU HER!

Og omend den er en pebret sag, så ser vi det som en invistering da sengene kan skildes af efterfølgende. Derudover er vi TOSSET med mixet af træ og det hvide nordiske look. Der er lidt retro over sengens design og vi er VILDE MED DET!

reklame for JOLLY ROOM

DENNE SUPER FINE BALLON LAMPE FINDER DU HER! DENNE SUPER FINE BALLON LAMPE FINDER DU HER!