Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER 1 – DISTORTION?

REKLAME FOR FISKETORVET

DEN HER UGE ER FLØJET AFSTED!

Og det er som om at det bare er sådan her for tiden. Den ene dag tager den anden, og jeg kan normalt godt lide at have travlt, dog er der liiiige lidt meget kul på. Men denne weekend bliver ikke anderledes da vi har en del planer! Og jeg tænkte jeg lige ville fortælle lidt om hvad vi skal lave…

LØRDAGSFEST OG HUSTRUEN DER ARBEJDER!

Lørdag har vi hustruen som er på en 12 timers vagt, og mig der er soloforælder for en dag. Distortion er IKKE min kop te, da jeg synes det hele bare larmer lidt for meget og lugter af tis (men jeg er også bare et gammelt skur af en mand jo). MEN døtrene skal til BERTILS BØRNEFEST. Som er en børnefest – distortion style (minus tis lugt håber jeg haha). Der kommer underholdning med alt lige fra klovne til MGP stjerne. Der er musik og madboder (yep jeg glæder mig) og goodiebags, tegnevæg og hoppeborg. Det bliver den vildeste fest, og døtrene glæder sig enormt meget! Imens vi er på Fisketorvet så skal vi lige kigge efter sandaler til døtrene, og bytte lidt tøj i zara (læs. købe børnetøj i Zara haha). Festlighederne starter kl 12, hvor området åbner, hvorefter klovneshowet starter klokken 12:30.

LÆS MEGET MERE OM BERTILS BØRNEFEST HER!

SØNDAG = FØDSELSDAGSFEST!

Noomi fylder 4 år på mandag, og selvom jeg ikke synes det kan passe, så er det sandt nok! Vi har inviteret familien på havefest, hotdogs og kager, og vejret ser jo ud til at være helt forygende! Jeg har en masse planer for at pynte op og glæder mig til at vejret for en gangs skyld holder 🙂 Havefester er fantastiske, og denne bliver fuld af familie og venner som er familie!

HVAD SKAL I LAVE I WEEKENDEN?