Søg
Close this search box.

LORTEFAR VERSION 3835282016397

img_3181

SÅ ER VI HER IGEN…

En morgen fra helvede. Og problemet er ikke døtrene. Problemet er mig. Yep helt og aldeles! Min hustru kom tidlig hjem fra arbejdet grundet sygdom, og det var liiige før at jeg skulle op. Jeg tænkte (tidsoptimist som jeg jo er!!!) jeg kan lige tage et kvarter til.  Det blev så en time. Og af en eller anden årsag så var det bare en toxic cocktail idag. Døtrene var trætte og ovre morgenen før den overholder begyndte! Shit mand!

DØTRENE GAD INGETING…

Og det gad jeg skisme heller ikke. Jeg kastede om mig med “ingen fredags slik” hvis i ikke gør som jeg siger stemning til de store. Jeg har simpelthen så dårlig en smag i munden nu i toget på vej mod jobbet… Fuck mand en lorte morgen!

DET ENESTE GODE…

Er dog at vi allesammen skal mødes og spise aftensmad på TGI FRIDAYS i aften. Og morfar kommer også! Jeg glæder mig til at spise der med hele familien – det er simpelthen så lang tid siden jeg har været der!

EJ OGSÅ KRAMMEDE JEG DEM EXTRA MEGET OG SAGDE UNDSKYLD!

Og Smilla sagde smilende at man jo skulle huske at en dårlig morgen ikke behøvede at betyde en dårlig dag. Shit den lille frøken er dejlig altså