Søg
Close this search box.

HEJ JEG HEDDER ALLAN, OG JEG ER NY!

img_4551

I KENDER DET GODT…

Første arbejdsdag. Dagen man både glæder sig til men også frygter. Glæder sig, fordi man ved at fremtiden er usikker og åben. Og frygter, fordi man ved at fremtiden er usikker og åben. Første arbejdsdag. Jeg er startet hos Rosendahl Design Group som VM manager, og i har måske fulgt med ( ellers så læs med HER! ). Igår sad jeg og smilede med tårer i øjnene. Ser i jeg har glædet mig til at starte, dog har 15 år med gode kollegaer været svært at sige farvel til.

MEN MEN MEN…

Idag var så dagen. Jeg må indrømme at jeg var nervøs da jeg kørte på arbejde. Men ikke sådan en “shit jeg ved ikke hvad jeg laver“, eller “hvad nu hvis de ikke kan lide mig“. Men sådan helt klassiske sommerfugle. Hvad er det her for et sted. Vi startede dagen i kantinen hvor en kollega fejrede 10 års jubilæum. Og det gav mig en god start. For det første for – ja hvem kan ikke lide morgenmad hehe. Men seriøst det signal at en holder jubilæum, OG at der er mange der har gjort det i firmaet, gav en god mave fornemmelse. Der i kantinen var der en varme og hyggelig stemning. Der har været intro program hele dagen og jeg har OPTUR over dagen. Jeg synes alle er flinke og med en positiv kasket på. Jeg følte mig enormt godt taget imod!

img_4541

OG HVAD BYDER IMORGEN SÅ PÅ?

Jamen imorgen er så endnu en introdag. OG jeg glæder mig. Derudover vil jeg rocke min gave som jeg fik som “farvel og tak”.

Vil i se hvad det er?

img_4549

HAR I SKIFTET JOB OG KENDER I FØLELSEN?