Søg
Close this search box.

MERLES FØRSTE SKOLEDAG IMORGEN!

MERLE STARTER I SKOLE IMORGEN!

Jeg er blown away. Det er kun lidt siden at min lille Merle kom og blæste benene væk under mig. Det er kun lidt siden at hun var en lille krøltop der vidste hvad hun ville og hvor hun ville hen. I denne weekend har det fyldt meget hos Merle. FØRSTE SKOLEDAG! Vi har haft en del planer (hvilket du måske har set på INSTAGRAM) Og det er nok meget godt. Men midt i det hele idag efter vi havde været i biografen (mere om det senere på ugen) ja så hoppede hun op og sagde “JEG GLÆDER MIG TIL IMORGEN!!!” sådan helt ude af det blå. Helt uden for noget vi lavede. Hun boblede over af glæde! Det er simpelthen så dejligt at mærke. Omend der også er usikkerhed, og vi har talt meget om det hele herhjemme. Hun har talt ned, og gjort det klart for os hvor mange gange hun skulle sove inden første skoledag. OG NU ER DEN HER!

REKLAME FOR ARNOLD BUSCK

SKOLETASKEN BLEV HENTET I FREDAGS!

Vi nåede dårligt hjem fra ferie før vi var på vej til byen for at hente den skoletaske som Arnold Busck havde bestilt hjem til os. Lige den taske Merle havde valgt. Jeg har set mange tasker med vilde dyr og hello kitty (som jo hedder GOODBYE KITTY hjemme hos os). Og frygtede det værste. Merle valgte en meget fin taske og er ovenud lykkelig! Sidst vi var i Arnold Busck gik pigerne amok i deres krims krams (ja nuvel det hedder den ikke haha) acces afdeling med flotte notesblokke, topmodel fest, og ikke mindst penalhuse, som de store døtre også fik skiftet ud. Med lys og hele festen. Jeg må indrømme at jeg ikke på nogen måde forstår det – dog kan jeg se at de er glade 🙂

OG SÅ TID TIL INDKØB TIL EN HYGGELIG TRADITION…

Eller, jeg ved ikke om det er en tradition hvis det er anden gang vi gør det. Men da de store døtre startede i skole, købte vi en halskæde med et Jane Kønig vedhæng (de såkaldte LOVETAGS) med deres forbogstav i navnet. Det gjorde vi for at fejre første skoledag. Som noget stort, og med en gave som jeg tænker de vil bruge i mange år. Merle skuile naturligvis også have sådan en halskæde. Og Noomi får også sådan en halskæde. Det er en tradition. Og jeg synes det er hyggeligt!

OG NU LIGGER MIN LILLE MERLE OG SOVER…

Det tog lidt tid for hende at falde til ro. Faktisk tog det tid for allesammen at falde til ro. De har godt nok også været i feriemode, og det har været dejligt! Nu sidder jeg så her og kigger på baby billeder af Merle, og smiler med en tåre i øjnene. Mest af alt fordi jeg glæder mig til denne del af hendes rejse. Jeg er stolt af hende. Hun er en skrøbelig sej lille frøken med ben i næsen! Høje forventninger til sig selv, og et godt hjerte. Jeg er så stolt af hende, og måden hun finder sin vej. Sin egen vej!

ER DER OGSÅ FØRSTE SKOLEDAG HJEMME HOS JER!?