Søg
Close this search box.

SHIT FOR EN LØRDAG MORGEN!

image

Jeg har fri i weekenderne, hvilket er konge for jeg kan komme ned i tempo efter vilde ugedage med fuld smæk på. Og idag er ingen undtagelse – også alligvel. Jeg blev vækket af telefonen der ringede med min hustru (som var på vej til en hjemmefødsel iøvrigt da hun er på arbejde) som fortalte at vi havde glemt en aftale om at vi skulle aflevere de største døtre og deres veninden til fødselsdag hos en klasse kammerat. Hmm PANIK især fordi vi har en bil (som hustruen kørte i jo) og intet var klart og døtrene sad og så løvernes garde i sofaen nedenunder OG Noomi musen sov stadig. Godt så op i gear! Jeg ringede til moderen som OPTUR sagde at hun kunne afleverer og hente. Godt så. vi har 5 minutter til at gøre dem klar og det blev så til 12(!!!) minutter hvor de blev vasket fik børstet tænder sat hår (“far vi vil gerne have en flettet knold fordi så hænger håret ikke fast i legejunglen…”!!) og imens de tog deres sandaler udenpå strømpebuksefødderne ( “ellers gør det ondt på rutsjebanerne far med bare ben”) pakkede jeg i hast de 2 gaver ind i jordbær gavepapiret købt i Sverige ( “det skal altså være jordbærpapiret far”) og skrev på pakkerne og ud af døren kom de. Hvor er det pinligt at glemme sådan nogle ting. Men hvor er det dejligt med MEDFORÆLDRE som bare er seje. Jeg har optur over netværket! Jeg har optur over at solen skinner, og pigerne er hjemme om en times tid. indtil da så rydder jeg lige lidt op haha. Det er lidt somom at vi kom flyvende igang kan man sige hahaha! God Lørdag allesammen!

 KENDER I TIL DE DAGE?

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER