Søg
Close this search box.

HEJ EXPERIMENTARIUM – KONKURRENCE

img_7130

image

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

OG VINDERNE ER:

NATASJA & SIMONE FER

jeg sender jer en e-mail imorgen tidlig! TILLYKKE!

JEG HAR OPTUR!

 

 

LAD MIG SLÅ FAST. Jeg har faktisk aldrig været i Experimentarium før. Ikke fordi jeg ikke ville, dog har det aldrig ligget på min liste. I går søndags fik jeg en opvågning. Hele familien (inklusiv mormor og morfar) var inviteret til at prøve experimentariet som en forpremiere, inden åbningen på Torsdag. Hele to etager er fyldt med leg og udfordrende kreativitet. Der er Sansetunnel, Bobleriet, Stranden (vandlegeplads!!!) og Den interaktive Biograf. Det var sådan at vi er nød til at tage afsted igen, for vi nåede ikke rigtigt det hele. Det er et sted hvor man seriøst kan bruge en hel dag. En hel dag med udfordringer og sjov for hele familie. I mega smukke omgivelser.

JEG ER IMPONERET!

img_7130

Havnen kuglebane.

img_7133

Pulstorvet.

img_7135

Stranden.

img_0015

Energizonen / Havnen.

img_7141

Stranden.

BOBLERIET nåede vi ikke at tage billeder fordi vi simpelthen havde sådan en fest!!!

OG DET ER IKKE SLUT ENDNU!

Jeg er vild med at i seje muligheder SÅ DERFOR har jeg fået lov til at udlodde 2 fantastiske årskort pakker til experimentarium!

JEG UDLODDER HERMED:

TO PAKKER INDEHOLDENDE

2 VOKSNE ÅRSKORT (12-voksen)

2 BØRNE ÅRSKORT (3-11 år)

!!!

Alt i skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

Hvad vil i glæde jer mest til hvis i vinder årskort pakken?

læs mere om det seje sted HER!

VINDEREN UDNÆVNES HERINDE I DETTE BLOG INDLÆG PÅ TORSDAG AFTEN.

img_7144