Søg
Close this search box.

UNDERVERDEN – JEG ER LAMSLÅET!

image

JEG SIDDER TILBAGE MED EN VILD FØLELSE. FØLELSEN AF AT HAVE SET NOGET DANSK FILM HISTORIE…

Ja Ja jeg ved det lyder voldsomt. Jeg ved at det er store ord – som nærmest kun smides efter Oscar film. Jeg var idag i biografen med en masse dejlige og seje bloggere. Den altid seje Mette Marie (twinpeaks ps) OG Christina Barré (bittebitte pps) inviterede til forpremiere på denne film.

“UNDERVERDEN”

Jeg havde ingen forberedte meninger. Jeg anede INTET om dette film projekt. Filmen starter smukt med et perfekt syn over københavn. De første minutter er rolige. OGSÅ skal jeg love for der kommer tryk på. Filmen er for vild. Måden hvorpå den fremviser et person galleri som ved første blik virker ensidet og enkelt. Der er intet ved denne film som er ensidet eller enkelt. Jeg har OPTUR over denne fantastiske film og ville ønske at jeg kunne inviterer ALLE ind og se den her genistreg af en film.

Tag lige og check trailer ud HER:

Jeg vil ikke skrive for meget om selve plottet for det skal opleves

(og måske gør nogen af de andre bloggere det så check det ud!)

WOW – jeg håber du skal ind og se den, om du er dreng eller pige. Det er ligemeget – den her film er OPTUR!

Filmen har premiere d 19 Januar!

TAK FORDI DU LÆSER MED

A