Søg
Close this search box.

SIKKE EN DEJLIG WEEKEND!

img_2317

SIKKE EN DEJLIG WEEKEND!

Mandagen er godt igang og jeg må indrømme at weekenden har været TOP DEJLIG!

FREDAG STARTEDE MED…

Takeaway og hjemmelavede pandekager! Hygge med Disney sjov og X-Factor som jeg tror de fleste gør det i de danske hjem (hvad skal man ellers se??!! Hehe) døtrene faldt om kuld og vi så faktisk aldrig hvem der røg hjem? Hvem røg hjem? Det var forælder tv tid i sofaen og jeg indrømmer gerne at dette betød… ja at jeg faldt i søvn! Sådan helt bevidstløs – momentant vækket af en film min hustru så ( how fare she – jeg mener skru lige lidt ned haha! )

img_2350

LØRDAGEN KOM…

Og vi havde en aftale om at skulle ud og kigge på kondisko til døtrene som skulle til kidsvolley idag mandag. Kids volley? Ja det har været det helt store emne! Jeg er tosset med at de er oppe og kører over sport. Jeg synes det er magisk og fantastisk at følge faktisk! Gid jeg havde samme drive 🙂 Vi fandt nogle super fine kondi sko efter HALVANDEN TIMES PRØVNING. Mere om det en anden dag for det fortjener sit eget indlæg 🙂 lidt praktisk indkøb osv og nogle lækre tøj køb til døtrene også var det forbi den lokale Candystar og frit slik køb! For alle! Lørdagsslik er en hyggelig tradition – måske vi skulle gøre det noget mere! Min kusine (i ved hende der er som den storesøster jeg aldrig havde) og hendes mand kom forbi til hygge og lidt tapas. Kender i det når man ser familie for lidt? Det er tilfældet med dem faktisk!

img_2319

img_2321

SØNDAG KOM ALT FOR HURTIGT…

Men hyggeligt kom Søndag. Jeg var nede og tjekke de store døtre, som vågnede kl 6:00!!!! Og lavede to kopper kaffe og hoppede tilbage i sengen. Vi tændte fjernsynet og pludselig sad hele banden i sengen og så Peter Plys film på viaplay. MEGA HYGGELIGT!!! Filmen sluttede og ungerne skulle i bad så vi kunne hygge med hjemmebagt morgenbrød og æg og bacon. Lige som en søndag sådan rigtigt skal starte hos os ihvertfald! Jeg havde en praktisk søndag og skulle tømme skuret for pap og kanin efterladenskaber (shit de sække hober sig op haha) og da jeg kom tilbage overraskede vi de 3 største med en tur ind og se VAIANA ! ENDELIG!!! De hoppede afsted mod biffen med hende den dejlige – og jeg hoppede ind på sofaen og tog en lur. Jeg er vild med en lur i løbet af dagen! Alle burde gøre det! Jeg burde ihvertfald gøre det hehe! Søndagens praktiske gøremål fik hurtigt ben at gå på og imellem en lille gemmeleg med NOOMI og repeat afspilning af de nye MGP sange, nåede vi til aftenen på sofaen. Døtrene var puttet, og vi havde nu kun få timer før mandagen kom
Igang.

img_2344

OG HER ER VI NU…

Mandagen er i fuld sving! Og tilbage fra mig er kun at ønske jer en fantastisk en af slagsen!

GOD DAG ALLESAMMEN!

Pssst! Ovre på min Instagram kører jeg en fantastisk GIVEAWAY med Holms Bager og FRANKLY Juice.

Pssst 2! Jeg har den vildeste GIVEAWAY kørende her på bloggen lige HER!

 

sponsoreret