Søg
Close this search box.

10 TING JEG ER TOSSET MED!

1

SÅ KØRER BUSSEN SKISME IGEN!

10 TING JEG ER TOSSET MED… ER I KLAR?

1//

MIN FAMILIE

Nok ikke den største overraskelse. Men klart det indhold i mit liv som jeg er MEST tosset med!

2//

EFTERÅR

Ligesom den gamle RAY DEE OHH sang, så er jeg vild med den her årstid. Min hustru slår mig ihjel, for hun er KLART et sommer menneske. Men jeg kan godt lide bladene som falmer og bliver endnu smukkere. Jeg nyder de hyggelige aftener. OG nyder at der ikke er så meget have arbejde… høhø..

3//

SKO

Ligegyldigt om det er de nyeste Gucci sneaks, eller mine favorit sko fra Bottega Veneta, eller støvlerne fra DR.MARTENS, så er jeg er TOP sko nørd. Jeg nyder virkeligt at finde de rigtige sko, der også er gode at gå i. Ja det kommer måske heller ikke som en overraskelse… OGSÅ sko og støvler til døtrene er OPTUR! og jeg er TOSSET med at finde seje sko og støvler til dem også!

4//

APPLE

Hvis jeg kunne have ALT i apple produkter så ville jeg det. De er smukke. De er brugbare, og mega fede. Næste gadget på listen er en ny bærbar (til mit hjemmekontor) og et Apple watch (det er så nu at jeg håber at hustruen ikke læser med… høhø)

5//

BURGERE

Efter æble kommer burgere. Eller, ja jeg er ret vild med  burgere. Ikke sådanne fancy burgere. Sådan helt basic lækre burgere. Bacon, ost og måske to bøffer. Alt i Alt (ja den ray dee ohh sang spiller så lige nu høhø) er burgere den spise jeg HELST vil spise.

6//

MUSIK

Min hverdag er fuld af musik. Jeg kan ikke gå igennem en dag uden at have sunget højt i bilen, med døtrene, med hustruen, med kollegaen. Musik er så meget en del af mit liv, og er en ting der kan ændre mit humør.

Glæde og smil når jeg lytter til den her:

https://youtu.be/lgDJ0uc-tFM

Sorg og tårer når jeg lytter til den her:

7//

MIT ARBEJDE

Mit nye job er bomben. Dejlige kollegaer og de sejeste job opgaver. Jeg har optur! Jeg håber at kunne dele lidt mere med jer om hvad jeg nu går rundt og laver…

8//

SWEATSHIRTS

Jeg går AMOK i sweatshirts til døtrene. Og jeg er tosset med dem til mig selv også (lever i min sweatshirt fra Gucci, og Maison Kitsune!!). Det er bare sådan en fed beklædnings genstand. SHIT det er optur. Merle har især en MASSE versioner. (hustruen mener at jeg skal stoppe med at gå så amok over sweatshirts… vi er ikke enige (læs: jeg stopper med at købe sweatshirts…)

9//

MØBLER

Jeg er inde i en periode lige nu hvor jeg simpelthen har lyst til at skifte alle (ok næsten alle) møblerne ud i vores hjem. NY sofa (helst den fine grønne fra Bolia), NYT skab i stuen istedet for en skænk (fra Lindebjerg design), NYT spisebord (åh der er så mange at vælge imellem!!!), NY seng (helst auping). Jeg kunne går HELT shop amok ku jeg. Og jeg går og samler sammen til at kunne starte så småt. Dog er det miniholdets tur til at få en mindre revamp!

10//

JER DER FØLGER MED!

Ja jeg ved sgu godt at nogen vil synes at det er fedterøvs agtigt at skrive tak OG at jeg er tosset med jer. MEN tak. Jeg ER tosset med jer. Tosset med at jeg får lov til at være ærlig. Være ked af det, være glad og fjollet. TAK fordi jeg ikke skal tænke over noget filter (udover snapchatfilter ok…) med hvad jeg skriver om. I er ærlige tilbage, og det gør mig pisse glad. TAK for det!

TAK

fordi i følger med!