Søg
Close this search box.

HYLD KVINDEN – MARIE-LOUISE FISCHER

HYLD KVINDEN ER TILBAGE!

Jeg har holdt en pause imellem ændringerne i mit arbejde. Og jeg har kunne mærke at det stadig var enormt vigtigt at blive ved med disse indlæg om seje kvinder. Seje kvinder som enten arbejder Backstage eller Frontstage. Seje kvinder som har noget på hjertet og som med en passion er med til at gøre en forskel. Så nu er vi tilbage og løbende vil jeg fortsætte med at hylde kvinden. For det er netop det som det hele handler om. At sende highfives. Og samtidig dele deres tanker om at lave lige præcis det de nu laver. Det de brænder for!

HEJ MARIE-LOUISE FISCHER!

For lidt over et år siden mødte jeg Marie-Louise første gang. Det var på ciff youth messen. Marie-Louise fremviste hendes fantastiske mærke HOLMM og kollektionen den sæson. Jeg nørdede med hende, og spurgte mine tusind spørgsmål som altid jo. Hun svarede med et forbeholdt blik i øjnene, som om at hun både havde optur over at jeg spurgte dog heller ikke helt forstod hvorfor… Vi fortsatte snakken, og har løbende sjove emails frem og tilbage, og senest var vi forbi og se den næste sommer kollektion (2020) som jo er udover alle grænser fantastiske. Marie-Louise er en nørd. Hun er en kvinde der ikke vil gå på kompromis med noget i hendes mærke, dog er hun omstillingsparat ud fra markederne som hun sælger til. Og kunderne i den sidste ende som jo nyder godt af hendes smukke ikoniske designs. Udgangspunktet er især lækker uld, om det er sommer merino, eller den luksuriøse cashmere (uhm) så ved man at det er den lækreste kvalitet som HOLMMs produkter er produceret i. Jeg spurgte Marie-Louise om hun ikke ville dele 5 ting hun ikke vidste om at starte egen buisness, og her er hendes tanker.

5 TING JEG IKKE VIDSTE FØR JEG STARTEDE HOLMM!

1/

At ordsproget ‘Man kan, hvad man vil’ virkelig passer!!!

– Men at vejen hen til det man vil, dog kan være fyld med kæmpe overraskelse.

Uden det skal komme til at lyde som en kliche, så har min drøm, siden jeg syede min første pude i fritidshjemmet i Humlebæk som 6 årig, været at designe mit eget tøj/brand. Undervejs har jag lagt en masse delmål, så som at jeg ville have mit eget ApS inden jeg fylde 30 år. Og sjovt nok, så er mine delmål mere eller mindre gået i opfyldelse/blivet indfriet.

Jeg siger dem aldrig rigtig højt, men jeg har dem inden i mig selv. Når så jeg må ønske noget, fx når lys skal pustes ud på en fødselsdagskage eller man finde et øjenvippehår, hvor man må ønske og så puste, så gentager jeg mine livsmål. – Jeg er ikke overtroisk eller spiatuel i min dagligdag, men på den måde minder jeg hele tiden mig selv om mine mål i livet. Og det virke! Plus det gør en glad, fordi man har noget at arbejde sig hen og op imod. Så jeg kan varm anbefalde til alle, at de sætter sig ned og tænker på det vildeste de kunne tænke sig i livet. For hvis du virkelig vil noget i livet, så skal du nok få der til at ske, på den ene eller anden måde. Fx. ville jeg gerne starte mit eget firma/ ApS inden jeg fylde 30 år og sjovt nok skete det da jeg var blevet 30 år. Jeg ville fx også gerne løbe et marton inden jeg fylde 30 år og igen fik jeg løbet 4 inden jeg fyldte 30. Så sæt dig et mål og tro på ‘Du kan, hvad du vil’

 

2/

At SÅ mange forældre er så beviste om kvalitet, at kun det bedste af det bedste, er godt nok til deres børn! – Det gør mig glad at se.

– Vores 100% naturlig cashmere er klart min egen favorit og jeg elsker hvor godt et produkt det er til børn og voksende. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, da jeg i sin tid startede HOLMM. i 2017, men det gik bare stærk med at vores cashmere program fik folks opmærksomhed. Det er jo et produkt der ligger i den høje ende på prisskalaen, men det glæder mig helt vild at se, at forældre og vores kunder, er så beviste omkring kvalitet, at kun det bedste af det bedste, er godt nok til deres børn. Det gør mig så glad inden i, at så mange forældre prioritere bæredygtighed og kvalitet langt højere en fast-fashion og pris.

3/

Du performer bedst, når du gør noget godt for dig selv og for andre

– Vi ved nok alle at motion og sund kost er godt for os mennesker. Jeg havde nok bare ikke tænkt, at det ville have så stor effekt som det faktisk har på éns præsentation og humør i en travl arbejdsuge. Løber du 2-3 gange om ugen udløses en neural skylle af kroppens eget nakotika, endorfin, ligesom med sex Som gør dig helt glad og høj. Det samme kan mad gøre. Derfor valgte min mand og jeg for nogle år siden, at vi ville gå den vegetariske vej, i det omfang der ikke generede andre. For folk skal ikke tage hensyn til, at vi har valgt denne lisstil, men jeg kan virkelig anbefalde den til alle. Når du ikke spiser kød, men derimod spiser varieret frugt og grønt for du en enorm energi. Og al den dejlige energi du får fra sund kost og motion, giver dig et kæmpe overskud og en glad hverdag, som du kan give videre til andre og især dem man arbejder med i hverdagen. Plus man bliver langt bedre til at tage beslutninger og sværre valg. Samtidig giver det også én en masse selvtillid, fordi éns indre har det godt

 

4/

Hvor meget jeg elsker at arbejde i weekenden

– Jeg har nok altid elsket at arbejde, selv dengang jeg var lille, hvor min far tog min lillesøster og jeg med på hans arbejde. Min far var ejer af et firma der hed Vita Emballage, der lavede sølvpapir, madpapir, folie, stegeposer mm. For eksempel blev vi taget med på fabrikken en hel efterårsferie, hvor vi skulle udføre den samme arbejdsopgave i 7 timer hver dag hele ugen. Arbejdsopgaven kunne være at ligge madpapir i kasser. Vi satte en stor ære i, at udføre vores arbejde rigtigt og der gik måske lidt konkurence i den Hvem kunne pakke mest på en dag mv. Min lillesøster og jeg måtte ikke spise vores frokost på direktionsgangen, for vores far ønskede, at vi oplevde en rigtig arbejdesdag og at vi fik et nært forhold til vores kollegaer, som jo var voksne mennesker. Det var fantastisk at være med på arbejde og jeg takker både min mor og min far for, at vi altid fik lov til at komme med dem på arbejde. I en ung aldre blive introduceret for det at arbejde og finde en glæde ved det og det sammenhold der kan være mellem kollegaer, trods alder og bagrund. Det er nok også det, der har gjort, at jeg nu med HOLMM. elsker at arbejde også selv i weekenderne og der er ingen opgaver man ikke kan gøre interessante. Og så er jeg jo enormt heldig og priviligeret, at have et kontor hjemme og et ved HOLMM.’s hovedkontor på H. C. Andersens Boulevard, så jeg kan arbejde tæt på min familie og kollegaer.

Jeg håber, at jeg selv kan give denne motivation videre til mine to piger, så de en dag selv kan opbygge en spændende karriere. Jeg tror, at hvis du laver det du allerhelst vil her i livet, så bliver du et glad menneske, selv i hårde tider.

5/

At det at fejle ikke er en skidt ting, tvært imod.

Du bliver kun sejere af det og lære utroligt meget af dine fejl

– Vi mennesker er nok tilbøjelige til at ville gøre alt rigtigt, men i livet som selvstændig og i livet generelt, så kan du godt vinke farvel til titlen som PERFEKT. Og ja, indimellem så kommer man til at ligne en klov og ting vælter ned i hoved på en. Men der skal man bare rejse sig op og sige PYT, rigtigt højt! Og så huske på, at det er sejt at fejle, for du lære sku noget af det. Husk også at sig det til dine børn og folk omkring dig – PYT PYT… Det smager godt at sige det Se lige hvor mange vilde og seje mennesker der er ude i verden, som har klaret sig hammer godt. Tror i de er kommet fejlfrit og uden bøvl til tingende? Kig på dig selv i spejlet hver morgen og sig til dig selv ‘Jeg er IKKE perfekt og f**k hvor er det fedt’

FÅ HELE 25% RABAT PÅ ALLE HOLMMS PRODUKTER!

JA DU LÆSTE RIGTIGT! Ligegyldigt om det er nyheder eller ikoniske klassikere, så kan du denne uge bruge min rabatkode og få hele 25% rabat. Hvor optur er det lige?

brug koden: #FARTILFIREPIGER

SHOP HER!

MARIE-LOUISE DU GØR DET PISSEGODT!