Søg
Close this search box.

DYGTIGE UNGE MENNESKER, OG EN TRIP DOWN MEMORY LANE…

DENGANG JEG VAR EN LILLE DRENG…

Der spillede jeg teater i Odense, gik på en danse/skuespil skole der hed FAME (jaja i know navnet sagde det hele…). Vi havde to store forestillinger som vi optrådte med igennem december måned. Det var ret store produktioner, og jeg var stolt over at være med, og være en del af fællesskabet. Et fællesskab som man kun kender til når man er en del af sådan en skuespiltrup. Et fællesskab hvor alle har samme interesse, og er vilde med det man laver. Selvom man er konkurrenter til rollerne så er man kollegaer når showet kører. Det var en god tid som jeg smiler meget over, og som jeg håber at mine børn også prøver. Enten igennem skuespil, optræden eller sport eller andet.

DENGANG SIDSTE ÅR…

Som egenlig er hele grunden til at jeg skriver om dette. Dengang hvor vi var inviteret ind for at se EVENTYRTEATRET med mit arbejde (hos Rosendahl Design Group, som også er sponsor for eventyrteatret ps…). Vi anede ikke hvad vi skulle forvente, og blev blæst væk af nivauet og showet. De store døtre især var tryllebundet af hvor seje børnene var. For Eventyrteatret er netop det. Børn som (i alle aldre nuvel) optræder midt inde i tivoli, på samme måde som jeg gjorde dengang jeg var barn i Odense. Det er professionelt på alle planer. Det er teater på voksen niveau, med børnene i fokus. Det niveau skal man lede langt efter herhjemme. Og de kan snildt være stolte – folkene bag Eventyrteatret.

STEDET DER HYLDER BØRN MED EN DRØM…

Jeg smiler over hvor seje de her børn i alle aldre er. Jeg har optur over hvordan Eventyrteatret formår at arbejde med de her børn og unge, og er med til at deres drøm lever videre. Der er ingen tvivl om at man ved en hurtig søgning kan finde seje og dygtige danske skuespillere som har været en del af Eventyrteatret (Amalie Dollerup, Alex Høeg Andersen, Cecilie og Simon Stenspil for bare at nævne et par). Derudover bliver jeg sgu rørt over at de her unger brænder for noget. Og det skal egenligt ikke være mere gammelfars betragting end som så, dog bliver jeg enormt glad for børn der har en drøm. Børn der har et talent og gerne vil arbejde videre med det talent. Nok fordi jeg selv var det barn, og ved præcist hvordan de har det!

OG NU ER TIDEN KOMMET TIL EN NY FORESTILLING!

DEN MAGISKE MASKE, er årets forestilling, som vi er inviteret ind for at se i efterårs ferien. Og foruden det magiske i at Eventyrteatret viser deres forestilling i Tivoli (indgangen til tivoli er med i billetprisen, som er fra 185-320 kroner), og vores døtre altid elsker Tivoli. Jeg elsker at denne teater tur er en familie ting og en familie tradition in the making. Jeg vil gerne støtte op om børn med talent. Og støtte op om børn med drømme. Jeg har optur over at se mine døtres øjne lyse af eventyr når forestillingen er igang, når børnene synger og danser. Jeg har optur over at vise mine døtre at børn godt må have drømme. At de godt må sigte højt. OG arbejde hårdt for sine drømme. Jeg er ikke i tvivl om at Eventyrteatret er hårdt arbejde (ligesom det var hårdt arbejde for os i Odense dengang) MEN det er hårdt arbejde som løfter børnenes drømme. Og det vil jeg gerne støtte op om!

KENDER DU EVENTYRTEATRET?

SIdst på ugen kan du godt holde øje med min Instagram side da der kommer en mulighed for at vinde billetter til Den Magiske Maske. Og indtil da vil jeg absolut henlede opmærksomheden på både hjemmesiden og instagram om viser bag kulissen. Det er simpelthen så hyggeligt at følge med!

FØLG MED PÅ INSTAGRAM HER!

LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN HER!

DEN MAGISKE MASKE SPILLER I PERIODEN 5-21 OKTOBER I GLASSALEN I TIVOLI.

BILLEDER I INDLÆGGET ER TAGET AF OLE MORTENSEN FOR EVENTYRTEATRET.

SE DEN FINESTE VIDEO MED NOGLE AF SANGENE FRA FORESTILLINGEN HER OGSÅ!