Søg
Close this search box.

OPTURS BRUNCH, LEVERET HJEM!

DE STORE DØTRE FYLDTE 10 ÅR, OG DET SKULLE FEJRES MED MANÉR!

Vi er vilde med at gå på Wulf & Konstali, især fordi der er en masse små lækre retter til brunch, og også fordi det altid er pænt anrettet. Det hjælper også at universet hvor man nyder brunchen ydermere er opturs smukt! Jeg har fulgt med hos W & K siden jeg startede på instagram for en livstid siden, og har med glæde fulgt hvordan brandet blev større, med flere restauranter og også med Brunch ud af huset.

DET SKULLE VI PRØVE DEN DAG!

10 ÅR er en stor dag herhjemme, og skulle fejres med manér og derfor besluttede vi at bestille W&K brunch ud af huset. Og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Ville maden være ligeså lækker, ligeså varm, ligeså smukt anrettet? Vi valgte sammen med døtrene hvilke retter der skulle være til børnene (børnene fik 5 retter og de voksne fik 7 retter) og til de voksne. Derudover bestilte vi lidt lækkert bagerbrød og ville bage lidt boller selv.

OG SÅ KOM DAGEN!

En super fin varevogn kom til huset med en masse termokasser fuld af mad. Derudover var noget af det anrettet i de smukke skåle (vi kender fra når man spiser hos W&K) og noget skulle vi selv anrette. Og udover det så var der de fine træbræt at stille alle de fine små skåle på. Altså et komplet W&K koncept bare hjemme hos en selv. Og gæsterne var vilde med tanken og ISÆR MADEN!

VAR DER SÅ MAD NOK?

Den tanke blev absolut fjernet da vi pakkede maden ud af varmekasserne. Der var til opfyldning af røræg, bacon ja selv vaflerne (og det fantastiske karamel sauce mums!!!) var der så meget af at vi havde til dagen efter, hvor vi hyggede med restebrunch.

ALT I ALT ET KOMPLET OPTURS BRUNCH UD AF HUSET – IND I HJEMMET KONCEPT!

OG DU KAN LÆSE MERE OM DET HER!

DEN SMUKKE DUG OG STOF SERVIETTER ER FRA FANTASTISKE JUNA (modtaget i gave)

DE SUPER FINE PLEXI NAVNESKILTE ER FRA ÜBERSEJE CREATIVE WOOD (modtaget i gave)