Søg
Close this search box.

HEJ EMMA MIN NYE VEN!

6fd6d545-ae0a-4aa6-84d7-2dc4d81beca7

image

SIG VELKOMMEN TIL EMMA.DK

Jeg har handlet idag! Online nemt og lige til – OG jeg har sparet penge. Jeg kommer til at skrive meget mere om at teste disse produkter men først en introduktion til vores allesammens nye bedste ven!

Jeg har nemt online shoppet på emma.dkEmma.dk er en kundeklub hvor man betaler 85kr om måneden – DOG kan man afprøve det hele en uge gratis inden medlemsskabet går igang. De 85 kroner tjener sig hurtigt ind! Der er lavet udregninger, hos team emma, der viser at man kan spare fra ca 300 kroner om måneden til ca 900 kroner om måneden. OG DET er da penge man kan bruge til noget andet. Jeg synes det er WIN/WIN. Hjemmesiden hed tidligere PIINGU og jeg må indrømme at jeg er ærgerlig over ikke at have afprøvet det her før! Det må siges at være :

MEGA WIN/WIN!

Produkterne på billedet er umiddelbart ikke noget jeg har handlet på samme hjemmeside før, men EMMA.DK er siden som har en masse seje produkter samlet, med alt lige fra deodorant, te, fredags slik, parfume og red bull. Ja du læste rigtigt. EMMA.DK er hjemmesiden som tilbyder de her produkter med NEDSAT PRIS,  helt op til 85%! Derudover er der altid mulighed for gratis levering! Jeg shoppede lidt rundt på hjemmesiden og fandt de her favoritter!

/1

img_1968

AJAX TORNADO

Denne sparer jeg 60% på i forhold til butiks priserne!

/2

img_1969

KUSMI TEA XOTED

Denne fantastiske te sparede jeg 37% på.

/3

img_1967

MORROCAN OIL

INTENSE CURLS CREAM

Hustruens favorit fandt jeg 26% billigere end butikspriserne.

/4

img_1963

AMERICAN CREW

DEFINING PASTE

American Crew til mit hår med vilde 70% nedsættelse!

/5

img_1962

AéSOP AROMATIQUE

HAND WASH

JEG ER VILD med denne håndsæbe til køkkenet – ja den lidt pebret så derfor også ENDNU større fest at den var nedsat – med 12 %. Ja den røg i kurven

/6

img_1964

TOM FORD OUD WOOD

EAU DE PARFUME

Denne parfume går jeg altid forbi i lufhavnen (og magasin) men synes den er lidt dyr! NU skulle det være – og 26% er den største besparelse jeg har fundet nogen steder hvor jeg har overvejet denne fantastiske duft! OPTUR!

/7

img_1965

RED BULL

ENERGIDRIK (6 pack)

JA JA JEG VED DET GODT! Det her er mega poppet og måske lidt kikset at indrømme – MEN jeg er simpelthen begyndt at drikke REDBULLS på kontoret. Jeg er simpelthen lidt vild med smagen! OG de er også nedsat – både denne OG light versionen. Jeg synes 66% er en ret stor besparelse… Er i enige?

/8

img_1966

HARIBO

SALT BOMBER

HEHE jeg er en 10 årig dreng som har store minder med salt bomber! Det er simpelthen så optur! Jeg glæder mig til de kommer hjem – OG jeg glæder mig til at handle endnu mere fredags slik HER! Disse var sat ned med 68(!!!!)% ps…

/9

img_1961

NIVEA

INVISIBLE ROLL ON FOR MEN

YEP den her bad boy bruger jeg. OG den kostede kun 10 kroner. En besparelse på 71(!!!)%. DET har jeg optur over. Det er den her varer jeg hader at købe fordi de ALDRIG er sat ned når man skal bruge dem – OG her hos EMMA.DK er den med 71%. Det er fantastisk!

KENDER I EMMA.DK?

Jeg vil glæde mig til at dele flere køb fra den fine side! Næste gang er det fredags slik og hygge med garanti!

GOD WEEKEND! GOD AFTEN!

#LØBOGKØB

A